OSM - Fav10 Ligi 2. Sezon | 29 Haziran - 5 Temmuz Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanana veririz para. Başvuru yapanlar olacak ve onlardan para alırız :A sonuçta onları ünlü edeceğiz :A

Ahahahaha. :A İyice Acun’a bağladın he, en sonunda banka hesabı atıp şuraya para atmayanları almıyoruz diyeceksin diye korkuyorum. :A

(Aslında fena fikir değilmiş. :A)

Oooo reklam işe yaramış, paramızı alırız artık. :A

Diss Savaşları masraflı program tabii, çok insan konuk oluyor hepsi para ister. :A
Kazanana veririz para. Başvuru yapanlar olacak ve onlardan para alırız :A sonuçta onları ünlü edeceğiz :A
Hesabımı kontrol ettim bir şey yatmamış, yürüyüş mü düzenlesek patron zulmüne karşı 😱 :A @Sherlock

tumblr_pkxu49M12a1ujmvy2o1_1280.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
Ahahahaha. :A İyice Acun’a bağladın he, en sonunda banka hesabı atıp şuraya para atmayanları almıyoruz diyeceksin diye korkuyorum. :A

Oha aynı anda banka hesabı fikrinden bahsetmemiz... 😱 @Dosi

• Güldürdün
  • İlginç

Hesabımı kontrol ettim bir şey yatmamış, yürüyüş mü düzenlesek patron zulmüne karşı 😱 :A @Sherlock

tumblr_pkxu49M12a1ujmvy2o1_1280.jpg
Kardeşim kanalı açarken konuklarımı beleşe getireceğim demiştim :bağır:ben boşunamı açılışı sizlerle yaptım :A
Sonra fazla gelir gelince bir kaç kuruş vermeyi düşündüm. Dur bakalım daha bugün 1 aylık olacağız. Gelir giderleri hesap edip 20 Temmuz gibi biraz para vermeyi planlıyorum size :A

Kardeşim kanalı açarken konuklarımı beleşe getireceğim demiştim :bağır:ben boşunamı açılışı sizlerle yaptım :A
Sonra fazla gelir gelince bir kaç kuruş vermeyi düşündüm. Dur bakalım daha bugün 1 aylık olacağız. Gelir giderleri hesap edip 20 Temmuz gibi biraz para vermeyi planlıyorum size :A
(Finalde kanal bize değil biz kanala para ödedik...) @Sherlock

• Güldürdün
(Finalde kanal bize değil biz kanala para ödedik...) @Sherlock

Ahahahaha. :A Tols gerçekleri dile getirmiş, neyse baktık paramızı alamadık dava açarız. (Açamadılar...)

Bir pojemi senin kanalda yayınlamak istesem anlaşır mıyız? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Messi hayali kurardık başta ama şimdi gücü 60 olan oyuncular bile yeterli gelecek. Sanırım en fazla 70-80 arasında gidip geleceğiz ve superstar tamamen hayal. Bütün takımı satsak ancak superstar ediyor. Çok ilginç ve çok çılgın bir lig olacak. :)

• Beğendim
Reactions: Turkuazz and Felon
Menemenspor, Anderlecht'ten 18 yaşındaki Belçikalı kanat oyuncusu Jeremy Doku ile anlaşma sağladı.

Doku: Ligin gol kralına ihtiyacı olduğunu söylediler, ben de geldim.

PicsArt_07-02-08.51.08.jpg

• Beğendim
Reactions: Araf
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...