Kazanana veririz para. Başvuru yapanlar olacak ve onlardan para alırızsonuçta onları ünlü edeceğiz
![]()
Ahahahaha.
(Aslında fena fikir değilmiş.
Kazanana veririz para. Başvuru yapanlar olacak ve onlardan para alırızsonuçta onları ünlü edeceğiz
![]()
Oooo reklam işe yaramış, paramızı alırız artık.
Diss Savaşları masraflı program tabii, çok insan konuk oluyor hepsi para ister.![]()
Hesabımı kontrol ettim bir şey yatmamış, yürüyüş mü düzenlesek patron zulmüne karşı 😱Kazanana veririz para. Başvuru yapanlar olacak ve onlardan para alırızsonuçta onları ünlü edeceğiz
![]()
Oha aynı anda banka hesabı fikrinden bahsetmemiz... 😱 @DosiAhahahaha.İyice Acun’a bağladın he, en sonunda banka hesabı atıp şuraya para atmayanları almıyoruz diyeceksin diye korkuyorum.
(Aslında fena fikir değilmiş.)
Oha aynı anda banka hesabı fikrinden bahsetmemiz... 😱 @Dosi
Ahahahaha.İyice Acun’a bağladın he, en sonunda banka hesabı atıp şuraya para atmayanları almıyoruz diyeceksin diye korkuyorum.
(Aslında fena fikir değilmiş.)
Kardeşim kanalı açarken konuklarımı beleşe getireceğim demiştim
(Finalde kanal bize değil biz kanala para ödedik...) @SherlockKardeşim kanalı açarken konuklarımı beleşe getireceğim demiştimben boşunamı açılışı sizlerle yaptım
Sonra fazla gelir gelince bir kaç kuruş vermeyi düşündüm. Dur bakalım daha bugün 1 aylık olacağız. Gelir giderleri hesap edip 20 Temmuz gibi biraz para vermeyi planlıyorum size![]()
Kardeşim kanalı açarken konuklarımı beleşe getireceğim demiştimben boşunamı açılışı sizlerle yaptım
Sonra fazla gelir gelince bir kaç kuruş vermeyi düşündüm. Dur bakalım daha bugün 1 aylık olacağız. Gelir giderleri hesap edip 20 Temmuz gibi biraz para vermeyi planlıyorum size![]()
(Finalde kanal bize değil biz kanala para ödedik...) @Sherlock
Bir pojemi senin kanalda yayınlamak istesem anlaşır mıyız?Kardeşim kanalı açarken konuklarımı beleşe getireceğim demiştimben boşunamı açılışı sizlerle yaptım
ben alırdım korkutmak için sana marcelonun intikamını almak için senin takımını korkutmak isterim @Araf belki osmanlısporuda korkutmak içinde alabilirdim osmanlısporun kurucusunun babası yüzünden
Benim istediğim oyuncular değildi ki, neyin hesabı bu?@Araf navas neure ve marcelonun hesabı böyle alınır![]()
hayır korkutmak için aldım korona esprisi yaptın özellikle zhang wentao yla ilgili korktunmu @ArafBenim istediğim oyuncular değildi ki, neyin hesabı bu?![]()
sörloth fenere çalışıyor bir tek @UgrArks
Transfer videomuz..