Umarım bu kurtların olduğu puslu vadiden daha fazla darbe almayız.Beni de yok ettiler... Burası kurtlar sofrası...
Umarım bu kurtların olduğu puslu vadiden daha fazla darbe almayız.Beni de yok ettiler... Burası kurtlar sofrası...
Ben yedek kadromla çıktım adamlarım yoruldu @SherlockBeni de yok ettiler... Burası kurtlar sofrası...
Aykut Kocaman taktiğiyle oynayan takımla karşılaşıyorum, kazanma şansım yok. Beraberlik alırsak öp başına koy durumu...
Umarım bu kurtların olduğu puslu vadiden daha fazla darbe almayız.
Ben deplasmanda kötüyüm @HeisenBerg deplasmanda alır benden puan @Sherlock(Aldılar, küme düştüler...)
AA cidden mi 😱 ben bilerek yenilmiştim.Yedeklerle çıkmaya çalıştığım kupa karşılaşmasında @DarkLegenD dağılmış.
Bu arada kupa maçları menajerlik puanında çok fazla etki ediyormuş, birden puan tavan yaptı 😱@Dosi @Sherlock
Son menajerlik sıralamasına bak bir ara istersen ama terliği sakla, kullanma.AA cidden mi 😱 ben bilerek yenilmiştim.
Aman saldım ozaman. Artık uğraşmamSon menajerlik sıralamasına bak bir ara istersen ama terliği sakla, kullanma.
Sıralama çok değişken gidiyor, yarın çelme yiyeceğim büyük ihtimalle ve birden ilk 5 dışında bulabilirim kendimi ama senin takımın hedef 14 olduğu için menajerlik olarak ligde ilk 10'da olduğun sürece bile ilk 3'te olursun, takımın ilk 5'e yakın olursa ve hedefi 14 olan takımların üstünde olursa direkt 1.olursun bırakma o yüzden bence.Aman saldım ozaman. Artık uğraşmam
Hayır olmam. Baksana 1 kere tek yenildik hemen geriledik. Neyse ya cidden uğraşmam.Sıralama çok değişken gidiyor, yarın çelme yiyeceğim büyük ihtimalle ve birden ilk 5 dışında bulabilirim kendimi ama senin takımın hedef 14 olduğu için menajerlik olarak ligde ilk 10'da olduğun sürece bile ilk 3'te olursun, takımın ilk 5'e yakın olursa ve hedefi 14 olan takımların üstünde olursa direkt 1.olursun bırakma o yüzden bence.
Keşke bu üstün performansı ligde de gösterebilsekFav10 Ligi - 2. Sezon | Kupa'da Son 16 (16 Temmuz 2020) Toplu Sonuçlar:
Altay, Adanaspor, Fatih Karagümrük, Akhisarspor, Altınordu, Eskişehirspor, Erzurumspor ve Boluspor; Ziraat Fav10 Kupası'nda yoluna devam eden takımlar olmayı başardılar...
Hatayspor, Osmanlıspor, İstanbulspor, Bursaspor, Adana Demirspor, Ümraniyespor, Giresunspor ve Balıkesirspor ise kupaya veda eden takımlar oldular...
Ekli dosyayı görüntüle 89824
Ekli dosyayı görüntüle 89825
@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...
Keşke bu üstün performansı ligde de gösterebilsek
Zaten 17. sıraya düşmüşüm bırakırsam ayıp olurO da olur hocam, aman diyeyim bırakıp gitmeyin yine sakın.
Beni yenebilirsinZaten 17. sıraya düşmüşüm bırakırsam ayıp olur
Sen şanşlısın bende yedeklerle çıSon menajerlik sıralamasına bak bir ara istersen ama terliği sakla, kullanma.
Zaten 17. sıraya düşmüşüm bırakırsam ayıp olur
Çok doğru tanımlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?