OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | Kimler Katılmak İster?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PS adamıydım işte, artık o heves de yok :A PS1'de başlayıp 3 veya 4'te bıraktım sanırım. Yıllardır oynamıyorum. Pes, Fifa, Winning Eleven hepsinden hevesimizi aldık :D

Nickim, PS2'deki "Bully" oyunundan gelir :D Bir Rockstar oyunuydu, muhteşemdi adeta ama gelmedi devamı..

PC oyunları nadiren oynardım. :D GTA oynadım tabii :A

Ps adamıyım deyince hala oynuyorsun sandım, anladım. :A Ben de PS'i daha çok severim, PC oyunlarında 'kolsuz' denilen kategoride yer alırım genellikle ama FM'nin ve FM tipindeki oyunların yeri ayrıdır. :A

Bana nickinin hikayesini zaten anlatmıştın ama unutmuşsun, rezillik... :A Oyunu biliyorum bu arada, PS2'de iyi/kötü baya oyun oynadım ya. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ps adamıyım deyince hala oynuyorsun sandım, anladım. :A Ben de PS'i daha çok severim, PC oyunlarında 'kolsuz' denilen kategoride yer alırım genellikle ama FM'nin ve FM tipindeki oyunların yeri ayrıdır. :A

Bana nickinin hikayesini zaten anlatmıştın ama unutmuşsun, rezillik... :A Oyunu biliyorum bu arada, PS2'de iyi/kötü baya oyun oynadım ya. :A
FM oynamadım hiç daha önce, oynasaydım saracağını sanıyorum :D

Aman yeri gelmişken anlattık işte yani nolcak. :A Kafam çok dolu.. :A Senden daha yaşlıyım..

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
"TFF 1. Lig" demiştim de, çok sırıttım öneri kısmında. Ben en iyisi "Premier Lig" diyeyim. Premier Lig'de güç dengesi daha iyi. En güçsüz olanın bile güçlü bir tarafı oluyor ve daha zevkli oluyor. :)

• Beğendim
FM oynamadım hiç daha önce, oynasaydım saracağını sanıyorum :D

Aman yeri gelmişken anlattık işte yani nolcak. :A Kafam çok dolu.. :A Senden daha yaşlıyım..

Valla bilemiyorum, kimisi çok seviyor kimisine hiç hitap etmiyor. :A

Canın sağ olsun Kaan'ım, olur o kadar. :A Sanırsın 40 yaşında, cümleye bak. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Premier Lig çıkacak büyük ihtimalle. Listenin çoğu "Premier Lig" dedi. :A

Ya aslında güç dengesi açısından cidden en iyisi o ama Spor Toto Süper Lig'den de ayrı keyif alırdık, tümü bildiğimiz takımlar oyuncular falan. TFF 1. Lig çılgın bir tercih olurdu. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Ya aslında güç dengesi açısından cidden en iyisi o ama Spor Toto Süper Lig'den de ayrı keyif alırdık, tümü bildiğimiz takımlar oyuncular falan. TFF 1. Lig çılgın bir tercih olurdu. :A
Süper Lig'de güç dengesi yok ama TFF 1. Lig'de hemen hemen bütün takımlar aynı gibi. Hepsi saatli bomba gibi takımlar. :A

Süper Lig çıkarsa Fenerbahçe, Premier Lig çıkarsa umarım Liverpool gelir. :D

• Güldürdün
Valla bilemiyorum, kimisi çok seviyor kimisine hiç hitap etmiyor. :A

Canın sağ olsun Kaan'ım, olur o kadar. :A Sanırsın 40 yaşında, cümleye bak. :A
Bana hitap edip etmediğini bilemeyeceğim sanırım hiçbir zaman. :A

Yok hatırladım canım anlattığımı. :D Bu aralar yaşlı ve yorgun hissediyorum. :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...