Liverpool'a puan kaptırmam umarım
Yakında üst üste en güçlülerle karşılaşıp yenileceğiz zaten
Liverpool'u yok edersin de ilerisi için bir şey diyemem, gerçi sen kazanıyorsun bir şekilde.
Liverpool'a puan kaptırmam umarım
Yakında üst üste en güçlülerle karşılaşıp yenileceğiz zaten
Nazar edeceksin şimdiLiverpool'u yok edersin de ilerisi için bir şey diyemem, gerçi sen kazanıyorsun bir şekilde.
Nazar edeceksin şimdi
12den inmeyelim bari. Tek isteğim bu
Kamp için 35 jetona ihtiyacım varEtmem etmem, bir kampla onu da yok edersin sen.
Kamp için 35 jetona ihtiyacım var10 gün sonra karşılaşacağım kişiye bingo vurur
3 tane geldi. Öyle devam edecekse birikebilirİnşallah 7-8 güne birikmez o jetonlar.
3 tane geldi. Öyle devam edecekse birikebilir
biraz sende kapsınlar hep sen benden kapıyorsun @ArafTransfer etmeyi düşündüğüm Cristante'yi @Tolstoyevski'nin takımı Sheffield United transfer etmiş. İyi transfer. Katkı sağlayacağını düşünüyorum, hatta değerini de iyi artıracağını düşünüyorum. Satış listesine koyduğum oyuncumun başka bir takıma transfer olmadığı için transferi bir türlü gerçekleştirememiştim.
benimkilerde deplasmanda atamıyor neden iki deplasman @emreemreu3 haftadır gol atamıyoruz. Forvetlerimizde doğru düzgün iş yok. Bu haftada West Ham'a 0-1 kaybettik.
benimde kaleciden çektiğim kadar çekmedim yedek kalecimle çıksaydım iyiydi @xdragxxŞaka gibi bir oyun. Bir takım hep 85ten sonra gol yiyip 88.dakikada topu direkten döner mi 1-2 kez olsa ok 7-8 kez oldu abartısız. Bu sezonu ayıp olmasın diye tamamlarım ama 2.sezonda yine bu osmyle devam edersek yokum
Onlar daha avantajlı takımlarla başladılar.1 milyar olanlar şike mi yaptı yani sayın hocam, bunu mu ima ediyorsunuz...
ben kaybettim @Araf o kaleci fikrine uyup ben navası alacaktım @Dosi indirimli vermezdi kaleci sıkıntılı @Dosi @Dosi sende navası sata sata alıştın ben alıcam onu sana fazla para vermicem o adamı senden alıcam @Sherlock a senin yüzünden yenildimBu arada Arsenal karşısında kıran kırana maçta çok güzel bir galibiyet aldık.
Gerçi diğer rakiplerin de hepsi kazandığı için pek bir şey değişmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?