OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 8-14 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool'a puan kaptırmam umarım :T:
Yakında üst üste en güçlülerle karşılaşıp yenileceğiz zaten :(

Liverpool'u yok edersin de ilerisi için bir şey diyemem, gerçi sen kazanıyorsun bir şekilde. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu arada domuz görseli yok olmuş :oley:
Havadan 3 tanede jeton verdiler. @Sherlock

• İlginç
Reactions: Sherlock
Gidip biraz dinleneyim. Döndüğümde kötü sürpriz ile karşılaşmam umarım :A
Takımımı Zlatan'a emanet ettim. Kendisi yedek kadrosunda ama yardımcı teknik direktörlükte yapacak :A

Transfer etmeyi düşündüğüm Cristante'yi @Tolstoyevski'nin takımı Sheffield United transfer etmiş. İyi transfer. Katkı sağlayacağını düşünüyorum, hatta değerini de iyi artıracağını düşünüyorum. Satış listesine koyduğum oyuncumun başka bir takıma transfer olmadığı için transferi bir türlü gerçekleştirememiştim. :)

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Transfer etmeyi düşündüğüm Cristante'yi @Tolstoyevski'nin takımı Sheffield United transfer etmiş. İyi transfer. Katkı sağlayacağını düşünüyorum, hatta değerini de iyi artıracağını düşünüyorum. Satış listesine koyduğum oyuncumun başka bir takıma transfer olmadığı için transferi bir türlü gerçekleştirememiştim. :)
biraz sende kapsınlar hep sen benden kapıyorsun @Araf

3 haftadır gol atamıyoruz. Forvetlerimizde doğru düzgün iş yok. Bu haftada West Ham'a 0-1 kaybettik. :(

Şaka gibi bir oyun. Bir takım hep 85ten sonra gol yiyip 88.dakikada topu direkten döner mi 1-2 kez olsa ok 7-8 kez oldu abartısız. Bu sezonu ayıp olmasın diye tamamlarım ama 2.sezonda yine bu osmyle devam edersek yokum :A

Şaka gibi bir oyun. Bir takım hep 85ten sonra gol yiyip 88.dakikada topu direkten döner mi 1-2 kez olsa ok 7-8 kez oldu abartısız. Bu sezonu ayıp olmasın diye tamamlarım ama 2.sezonda yine bu osmyle devam edersek yokum :A
benimde kaleciden çektiğim kadar çekmedim yedek kalecimle çıksaydım iyiydi @xdragxx

Bu arada Arsenal karşısında kıran kırana maçta çok güzel bir galibiyet aldık. :Z

Gerçi diğer rakiplerin de hepsi kazandığı için pek bir şey değişmedi. :A

• Beğendim
Reactions: secquin
Bu arada Arsenal karşısında kıran kırana maçta çok güzel bir galibiyet aldık. :Z

Gerçi diğer rakiplerin de hepsi kazandığı için pek bir şey değişmedi. :A
ben kaybettim @Araf o kaleci fikrine uyup ben navası alacaktım @Dosi indirimli vermezdi kaleci sıkıntılı @Dosi @Dosi sende navası sata sata alıştın ben alıcam onu sana fazla para vermicem o adamı senden alıcam @Sherlock a senin yüzünden yenildim

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Turkuazz and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...