@sokak sanati gibi davranmayacağım, davranmayacağım, davranmayacağım.Ezip geçeceksin işte kendi evinde içini huzurlu tut ve acımasız olma, 2-3 atıp bırak.
@sokak sanati gibi davranmayacağım, davranmayacağım, davranmayacağım.Ezip geçeceksin işte kendi evinde içini huzurlu tut ve acımasız olma, 2-3 atıp bırak.
dün adamlarım alınmadı diye sinirliydim @Sherlock
150 dakika kupa maçından sonra kimin transfere ihtiyacı var @SherlockReis takımı Aziz Yıldırım gibi yönetiyorsun...
Kalecilerine 'Pavalı köpeklev' dediğin söyleniyor...
Ben de hiçbir takıma ajan vb gönderdiğimi pek hatırlamıyorum, belki başlarda nasıl bir şey diye merak ettiğimden denemiş olabilirim ama karşı takımın taktiklerine göre sürekli oynamış olsaydım bir sistem düzen oturmaz ve takımın güveni olmazdı, biz kalpten oynamaya yöneldik o yüzden taktik maktik tanımadan@sokak sanati gibi davranmayacağım, davranmayacağım, davranmayacağım.
Ben de hiçbir takıma ajan vb gönderdiğimi pek hatırlamıyorum, belki başlarda nasıl bir şey diye merak ettiğimden denemiş olabilirim ama karşı takımın taktiklerine göre sürekli oynamış olsaydım bir sistem düzen oturmaz ve takımın güveni olmazdı, biz kalpten oynamaya yöneldik o yüzden taktik maktik tanımadan
Ben de öyleyim işte ve sanırım @sokak sanati ile diyaloglarımızı okudun. Benim gibi davranıyorsun.Ben de hiçbir takıma ajan vb gönderdiğimi pek hatırlamıyorum, belki başlarda nasıl bir şey diye merak ettiğimden denemiş olabilirim ama karşı takımın taktiklerine göre sürekli oynamış olsaydım bir sistem düzen oturmaz ve takımın güveni olmazdı, biz kalpten oynamaya yöneldik o yüzden taktik maktik tanımadan
Ben de öyleyim işte ve sanırım @sokak sanati ile diyaloglarımızı okudun. Benim gibi davranıyorsun.
Yoksa ben sen miyim, sen ben misin? 😱
Ben de öyleyim işte ve sanırım @sokak sanati ile diyaloglarımızı okudun. Benim gibi davranıyorsun.
Yoksa ben sen miyim, sen ben misin? 😱
Çok sinirimi bozmuştun. Tolstoy iyi yapıyor sana. Beter ol. İkinizde savunma oynuyorsunuz zaten. 0-0 biter
5 gündür oyuncu satılmıyor
Ekonomik kriz demek kapitalist kulüplere de vurdu.5 gündür oyuncu satılmıyor
Bana vurmadı.. Baksana 800 milyon olduk, durmuyoruz...Ekonomik kriz demek kapitalist kulüplere de vurdu.
benden adam almıyorlar kalecilerden kaynaklı kaptırdığım adamlar bana dün asist ve gol attı @ArafEkonomik kriz demek kapitalist kulüplere de vurdu.
Sana nasıl ekonomik kriz vurmamış, çok ilginç.Bana vurmadı.. Baksana 800 milyon olduk, durmuyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?