Bende yedim ondan domates kafayı
Allah!!! 2 futbolcum satılmış. Geçici zengin oldum.
Ekli dosyayı görüntüle 84336
@Araf @Sherlock @Tolstoyevski @MEnes @xdragxx @emreemreu
Forvetleri evertona kaptırdık 180 dakika maç oynadıkBende yedim ondan domates kafayı
Bu arada kasam 0 oldu. 1 kuruş bile kalmadı@Tolstoyevski
Bugünki maçta sponsor parası gelir belkı 1 m civarı. Yeni satışlar yapıp yedekleride tamamlamalıyım😏
Şuna atmış sinir bozucuydu
Bu takım beni hak etmiyor ne halleri varsa görsünler
ben transfer yapamıyorum @xdragxx adamın satılmış benden adam alabilirsin seninkini kurtarırBu takım beni hak etmiyor ne halleri varsa görsünler
Bu takım beni hak etmiyor ne halleri varsa görsünler
ben kaleciyi parçalıcam artık savunma oyuncularınıda takım kaleci yüzünden kötü duruma düştü alan yok @SherlockHocam istifa haberinizi duyurmadan önce yine belki geri dönersiniz demiştim, emin misiniz?
Bu takımı Sir Alex Ferguson gelse bile kurtaramaz, üzgünümHocam istifa haberinizi duyurmadan önce yine belki geri dönersiniz demiştim, emin misiniz?
benden oyuncu alırsan kurtarırsın kaleciye ceza verdim 180 dakika kupa maçı oynattı bilgisayar bana ve adamlarımı almıyor @batuhankaralarBu takımı Sir Alex Ferguson gelse bile kurtaramaz, üzgünüm
Hocam istifa haberinizi duyurmadan önce yine belki geri dönersiniz demiştim, emin misiniz?
ben kaleciyi parçalıcam artık savunma oyuncularınıda takım kaleci yüzünden kötü duruma düştü alan yok @Sherlock
Fav10 Ligi - 15. Hafta (29 Mayıs) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 84346
Ekli dosyayı görüntüle 84347
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
180 dakikalık maç oynayan takımla oynayacaklar @Sherlock @emreemreu avantajlıFav10 Ligi - 15. Hafta (29 Mayıs) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 84346
Ekli dosyayı görüntüle 84347
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
oyuna çok sinirlendim bana dün abartı dakikada maç oynattırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?