18 milyon var Cenk tosunu alıcaktım onu kaptırmışım
Taison var bak, işini görür tek maçlık.
18 milyon var Cenk tosunu alıcaktım onu kaptırmışım
adamın ayak parmağını diktim @SherlockTaison var bak, işini görür tek maçlık.
hiç sorma onlardan SALAH ıda alınca onun da etkisi bulunuyordurKudurmuş Liverpool desene.![]()
benden alsa birde liverpoolhiç sorma onlardan SALAH ıda alınca onun da etkisi bulunuyordur![]()
penaltılarla elendim toplam skor chealsea 14 aston villa 15 @sokak sanatiZirve hayal olduğu için bari kupayı kazanalım dedik ve bu uğurda adımlar atıyoruz. Kupada bir üst tura çıkmayı başardı büyük Wast Ham United.![]()
penaltıyı bir oyuncum iki defa atamadı oyüzden elendi @Araf di maria iki takım 15 penaltı kullanıldı maçta @ArafEkli dosyayı görüntüle 84255
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.
@sokak sanati, @Sherlock'u kupa maçında 2-1 mağlup ederek Brighton and Hove Albion'lu @Araf'a gözdağı verdi.
di mariaya penaltı kullanmayı öğretsem iyi olacak @DarkLegenDKullanılan 30 penaltı sonunda tur atladık. Dinlene dinlene kupayı kazanacağız.![]()
benim maçın halini gördünmü @DosiMaçı unutmuştum. Hiç taktik yapmadım. Aynı kadro aynı diziliş ile 2 gün üst üste aynı skorla yenildik. Bu aralar satış olmuyor. Kadroda yedek ve diğer as oyuncuları değiştirme zamanı gelmiş. Bununla 2 dir rakip benimle aynı diziliş. Buna da çözüm bulacağım 😏
Ekli dosyayı görüntüle 84255
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.
@sokak sanati, @Sherlock'u kupa maçında 2-1 mağlup ederek Brighton and Hove Albion'lu @Araf'a gözdağı verdi.
penaltılarla elendim toplam skor chealsea 14 aston villa 15 @sokak sanati