Bu arada maçın tekrarını bakındım çok keyifli bir maçtı takım ilk sana kaybetti unutmuşum tebrik etmeyi tebrikler
Bu arada maçın tekrarını bakındım çok keyifli bir maçtı takım ilk sana kaybetti unutmuşum tebrik etmeyi tebrikler
İnşallah istediğin sonuçları alırsın takımımı yenmiş olsanda başarılar diliyorumTeşekkürler canım. Bu haftada kritik bi maç var. Şans dile.
İnşallah istediğin sonuçları alırsın takımımı yenmiş olsanda başarılar diliyorum
Ne kadar geniş yüreklisin yine. Teşekkürler.
Bu sonuçlarla ligde namağlup takım kalmadı her takım kaybetti lig çok kızışıyorNe kadar geniş yüreklisin yine. Teşekkürler.
Oyun düzeldiğinde satılmış görüyim @DosiBugün ki maçta 2 oyuncum sakatlanmış. Biri beyin sarsıntısı. Sadece birinin doktora görünmesine ihtiyacı vardı.
Sıradaki maçımızda rakibimiz çok güçlü 😏
Oyuncularını ucuza satma. Muslera düşük fiyata gitti bence. Sabret elbet satılırlar
Gerçek fiyatıyla satmış, ilginç. Ben transfer listesinde 85 milyon euro satış bedeliyle koyduğunu hatırlıyordum.Oyuncularını ucuza satma. Muslera düşük fiyata gitti bence. Sabret elbet satılırlar
kedimin doğum günü şerefine bir oyuncu al benden hatta iki oyuncu birden @DosiOyuncularını ucuza satma. Muslera düşük fiyata gitti bence. Sabret elbet satılırlar
almadı panik satış totenham korkusu @ArafGerçek fiyatıyla satmış, ilginç. Ben transfer listesinde 85 milyon euro satış bedeliyle koyduğunu hatırlıyordum.
Muslera bendeydi bir ara. Navas olunca ona yol gösterdim. Sonra dünya yıldızına çevirmişlerGerçek fiyatıyla satmış, ilginç. Ben transfer listesinde 85 milyon euro satış bedeliyle koyduğunu hatırlıyordum.
Hiç para kalmadı be pompy. Ben de 2 oyuncu koymuşum satışa. Biri 48 M. Satılırsa yedek kadromu tamamlamak istiyorum. Atık çok kolay satılmıyor futbolcular. Sabit bir kadro yapmalıyımkedimin doğum günü şerefine bir oyuncu al benden hatta iki oyuncu birden @Dosi
menesinkileri almışlar @DosiMuslera bendeydi bir ara. Navas olunca ona yol gösterdim. Sonra dünya yıldızına çevirmişlerbende iken gücü 85ti
Hiç para kalmadı be pompy. Ben de 2 oyuncu koymuşum satışa. Biri 48 M. Satılırsa yedek kadromu tamamlamak istiyorum. Atık çok kolay satılmıyor futbolcular. Sabit bir kadro yapmalıyım
almadı panik satış totenham korkusu @Araf
Kendine bir kaleci daha al yalnız, garanti olsun. Kalecinin formu düşer, cezalı ya da sakat duruma düşer birisi, üçüncü kaleciye ihtiyaç duyabilirsin.Muslera bendeydi bir ara. Navas olunca ona yol gösterdim. Sonra dünya yıldızına çevirmişlerbende iken gücü 85ti
Hiç para kalmadı be pompy. Ben de 2 oyuncu koymuşum satışa. Biri 48 M. Satılırsa yedek kadromu tamamlamak istiyorum. Atık çok kolay satılmıyor futbolcular. Sabit bir kadro yapmalıyım
Param yok şuanKendine bir kaleci daha al yalnız, garanti olsun. Kalecinin formu düşer, cezalı ya da sakat duruma düşer birisi, üçüncü kaleciye ihtiyaç duyabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?