OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün ki maçta 2 oyuncum sakatlanmış. Biri beyin sarsıntısı. Sadece birinin doktora görünmesine ihtiyacı vardı.
Sıradaki maçımızda rakibimiz çok güçlü 😏

Gerçek fiyatıyla satmış, ilginç. Ben transfer listesinde 85 milyon euro satış bedeliyle koyduğunu hatırlıyordum. :)
Muslera bendeydi bir ara. Navas olunca ona yol gösterdim. Sonra dünya yıldızına çevirmişler:A bende iken gücü 85ti:A
kedimin doğum günü şerefine bir oyuncu al benden hatta iki oyuncu birden @Dosi
Hiç para kalmadı be pompy. Ben de 2 oyuncu koymuşum satışa. Biri 48 M. Satılırsa yedek kadromu tamamlamak istiyorum. Atık çok kolay satılmıyor futbolcular. Sabit bir kadro yapmalıyım

• Güldürdün
Reactions: Araf
Muslera bendeydi bir ara. Navas olunca ona yol gösterdim. Sonra dünya yıldızına çevirmişler:A bende iken gücü 85ti:A

Hiç para kalmadı be pompy. Ben de 2 oyuncu koymuşum satışa. Biri 48 M. Satılırsa yedek kadromu tamamlamak istiyorum. Atık çok kolay satılmıyor futbolcular. Sabit bir kadro yapmalıyım
menesinkileri almışlar @Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi
almadı panik satış totenham korkusu @Araf
1590560107979.png

İki düşük oyuncun varken, Armani'yi satmaya çalışman? Kale garanti olmalı.

1590560160594.png

Stoper ihtiyacın varken stoperleri elden çıkarmaya çalışman?

1590560245566.png

Jordao'yu değil de, Luis Alberto'yu transfer listesine koyman?

1590560304857.png

Forvete takviye yapmaman?

Ne yapacaksın?

- Kaleyi garanti altına alacaksın. En alttaki iki kaleciyi en yüksek bonservis bedeliyle satıp, çok fazla olmasa da iyi bir kaleci alacaksın Armani'nin yanına, garanti olsun. Yerini doldurduğunda Armani'yi satarsın.
- Pique ve Chielli'yi elde tutmaya bak bir süre daha. Yerine daha iyi, daha güçlü geldiğinde satarsın.
- Jordao'yu elinde tutma, onu sat özellikle.
- Kaleye ve forvete takviye yap mutlaka.
- Oyuncuların form ve moral durumlarına bak. Pique'yi oynatma örneğin, form durumu çok düşük. Yerine Moreno'yu oynatabilirsin.
- Kadronu genişlet ama bunu yaparken en yüksek bonservis bedelini kullanarak yap. Aksi takdirde daha çok oyuncu alamazsın.

Kendine bir kaleci daha al yalnız, garanti olsun. Kalecinin formu düşer, cezalı ya da sakat duruma düşer birisi, üçüncü kaleciye ihtiyaç duyabilirsin. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Kendine bir kaleci daha al yalnız, garanti olsun. Kalecinin formu düşer, cezalı ya da sakat duruma düşer birisi, üçüncü kaleciye ihtiyaç duyabilirsin. :D
Param yok şuan :A
pompy bir oyuncusunu 10.9 A satmış ve o 80 küsüre satılıyor şimdilik 😱

Benim yedek forvete de ihtiyacım var. Şuan sadece 2 futbolcum satışta. Satılırlarsa yedek kısmını da sağlam yaparım
Edit: senin kadro çok güçlü 😱

• Beğendim
Reactions: Araf
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...