Takımdaki oyuncuları gönderip transfer yapmalısın. İki kaleciyi yolla, yerine sağlam al. 80 altı defansları yollayıp, yerine sağlamlarını al. Orta saha ve forvet de aynı şekilde. Yalnız çok boşlamışsın. Takımın morali yerlerde, form durumları da düşük.Yine rakibimizden üstün oynadığımız bir maç. Yine iki direk yine kaleciyle karşı karşıya kaçan goller bıktım ya
Bir takım bu kadar mı kazma olur 14 şut çek 1 tane gol atama lanet olsun lanet.
panik transferler satışta @ArafTakımdaki oyuncuları gönderip transfer yapmalısın. İki kaleciyi yolla, yerine sağlam al. 80 altı defansları yollayıp, yerine sağlamlarını al. Orta saha ve forvet de aynı şekilde. Yalnız çok boşlamışsın. Takımın morali yerlerde, form durumları da düşük.
Kalecim zaten 86 defansları da yolladımTakımdaki oyuncuları gönderip transfer yapmalısın. İki kaleciyi yolla, yerine sağlam al. 80 altı defansları yollayıp, yerine sağlamlarını al. Orta saha ve forvet de aynı şekilde. Yalnız çok boşlamışsın. Takımın morali yerlerde, form durumları da düşük.
benim takım 2-0 geriye düştü southampton karşısında 2-2 yaptı @xdragxxKalecim zaten 86 defansları da yolladımMoralin yerlerde olması benim problemim değil üstün oldukları 2-3 maçı kazansalar şimdi iyi yerlerdeydik
Pintilik yapma da, para harca. Yüksek bonservis bedeliyle oyuncuları yolla, sonra yeni oyuncular al. 80 üstü bir kadro kurabilirdin aslında.Kalecim zaten 86 defansları da yolladımMoralin yerlerde olması benim problemim değil üstün oldukları 2-3 maçı kazansalar şimdi iyi yerlerdeydik
Çok al sat yaptım zaten yaPintilik yapma da, para harca. Yüksek bonservis bedeliyle oyuncuları yolla, sonra yeni oyuncular al. 80 üstü bir kadro kurabilirdin aslında.
Sen hep oyuncuları değerine satıyorsun kar ederek satman lazım ki daha iyi oyuncular alabilesin.Çok al sat yaptım zaten yaBakalım nispeten kolay bir fikstüre girecez olmazsa tüm takımı satacam zaten
Oyuncu satıyorsun da, en yüksek bonservis bedeliyle satman gerekiyor kâr yapıp iyi oyuncu satın alman için. Böyle bir şey yoksa, muhtemelen al sat yapmıyorsun demektir.Çok al sat yaptım zaten yaBakalım nispeten kolay bir fikstüre girecez olmazsa tüm takımı satacam zaten
Dünyanın oyuncusunu aldın, üstüne taktik değiştirdin, bir zahmet yen yani. Benim oyuncularımın gücüyle, senin oyuncuların gücü bir değil ki.Uzun bir aradan sonra galibiyet almak güzel oldu.
Hayırdır benim taktiklerimi mi gözetliyorsun sürekli.Dünyanın oyuncusunu aldın, üstüne taktik değiştirdin, bir zahmet yen yani. Benim oyuncularımın gücüyle, senin oyuncuların gücü bir değil ki.
Sürekli 4-4-2 A yapan adam, bu maçta taktik değiştirdi. Değiştirmeseydin, belki de yenilebilirdim. Fark etti sonunda taktik değiştirmesi gerektiğini, değiştirdi ve kazandı. Taktik değiştireceğini de tahmin etmiştim de, pek bir müdahale yapmadım.
yorgunluk olmuştur @sokak sanatiİlk 20 dakika 5 gol attılar sona rahatladı galiba takım duruldular. Sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?