OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar hoş geldin 👍

Reactions: Tolstoyevski
Pompy reis bu işten anlıyor. Boşuna her seferinde okul takımındaki hocalıklarında neler yaptığını anlatmıyor
@pompy

@MEnes'in takımına 1-0 yenildik. Tabii birtakım değişiklikler yapmasaydım, belki sonuç daha farklı olabilirdi; belki olumlu anlamda, belki de olumsuz anlamda.

Kaleci değişikliği yapmamam büyük bir hataydı. Formu düşen futbolcuları inatla oynatmam bir diğer büyük hataydı. Formlu oyuncuları kullanmamam da hataydı. Taktiksel anlamda değişiklikler yaparsın tamam da, oyunculara da dikkat etmek gerekir. Ayrıca yıldız futbolcularla doldurayım derken kimi zaman futbolcu sayısı da daraldı. Büyük sıkıntılar yaşayabilirim ileride. Kupayı da dahil edersek, üç mağlubiyetim oldu. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Düşüş başladı gibi gibi ama toparlanırız umarım.

Reactions: MEnes
Benim forvetlerin içine slimani kaçmış @Araf

Reactions: Araf
Fav10 Ligi - 7. Hafta (21 Mayıs) Toplu Sonuçlar:

Ligde zirve, 7. hafta sonunda el değiştirdi! Fav10 Ligi'nde zirveyi yakından ilgilendiren maçta Manchester United, ilk 6 haftayı hiç puan kaybetmeden tamamlayan Arsenal'ı 4-2'lik skorla kelimenin tam anlamıyla bozguna uğrattı ve zirveye yerleşti. Onun dışında sarayların takımı Crystal Palace'ın, deplasmanda dört golle galibiyet alması da günün bir diğer dikkat çeken sonucu oldu.

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

Liverpool'u deplasmanda 0-1 yendik ve ligdeki üst üste 2. galibiyetimizi aldık.

Böyle rezil bir sonuçtan sonra harekete geçmek gerekir. Takımın eskilerinden olduğu için Deulofeu'ya kaptanlık verdik. Fakat hiçbir şey yapamadı ve çoğu kritik dakikalarda pozisyonları cömertçe harcadı maçtan sonra anında sattık.
Aynı zamanda büyük beklentilerimizin bulunduğu Rooney de beklentilerin çok altında kaldı onu da 1 saat içinde satacağız. İlerleyen maçlara göre kadrodaki değişiklikler devam edebilir. Eğer istenilen sonuçlar gelmezse son çare istifa olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...