OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lukaku beceriksizinden kutlama zamanı gelmişti. Yerine Rodrigo'yüzden getirdim Valencia'dan. Neymar ve Sané ile daha güçlü olacaklarına inanıyorum.

4-5 as oyuncumuzu dinlendirdiğimiz kupa maçında Burnley'e 0-2 kaybettik. Mutluyuz.

Kupa kazanınca daha fazla altın alıyorsun ilk 5'e girmekten daha çok işe yarardı.

İlk 4 olursa altın kazanıyorsun galiba. Hedef ilk 4 olsun bence.
Bu sezondan sonra bir daha oyunu uzun yıllar oynayacağımı sanmıyorum o nedenle oyun içi ödüller çok cezbedici değil.

Reactions: sokak sanati
Keşke istifa etmeseydin @Tolstoyevski. Elindeki kısıtlı kadroyla iyi işler yapıyordun. Takım 10 puanla 7. sırada yer alıyordu. Her şey iyi gidiyordu, keşke istifa etmeseydin.
Sırf ben kazanayım diye istif etti Ne kadar centilmence
@MEnes
4-0 almışız
@Tolstoyevski geri gelebilirsin artık

Reactions: DarkLegenD
Kupada moral bulduk stratejimiz ve taktigimiz oturduğunu düşünüyorum oyuncularımı kutlarım

Kupa maçında Bournemouth'u saf dışı bırakmışız, bırakmasak da olurdu aslında.

Yedek mi 😱 ben normal kadromla oynadım 😱
Neyse yeni transferlerle sonraki maça hazırlanacağım artık ama kupa maçında bir futbolcumun baldırında kemiği kırılmış
ne kadar şansızım
2 tur sonra patates olacağım için kupa maçlarında 4 tane adamımı dinlendireceğim ama bu maçta kazanmayı planlamamıştım: Buna rağmen taktik ve diziliş üstün gelmiş.

Reactions: Araf and Dosi
2 tur sonra patates olacağım için kupa maçlarında 4 tane adamımı dinlendireceğim ama bu maçta kazanmayı planlamamıştım: Buna rağmen taktik ve diziliş üstün gelmiş.
Ben değişiklikler yapmaktyım. Kasamda param az ama geçen aldığım bir futbolcumun değeri 2 katı olmuş. Satışa koydum. Takımımı daha da güçlendirmem gerekiyor ve yedeklik çok oyuncum bile yok. Yavaş yavaş öğreniyorum bu işleri
Bana olan güvenini boşa götürmemem gerekiyor

Sürpriz bekliyordum aslında, taktikle de fazla oynamayınca böyle oldu. Biraz korkak oynamanın sonucu. Ofansif bir tavır ama defansif bir diziliş vardı, saçma oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...