OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz çekilelim isterseniz, siz beraberce verin şampiyonluk mücadelenizi.
Ben aslında iddialı değilim fazla oynamadım osm oyununu zaten ilk defa iyi takım çıktı kuradada ama her açıdan keyifli sezon takımlardan çok katılım arttıkça oynamak çok daha keyifli 🤗

Reactions: Sherlock
Ben aslında iddialı değilim fazla oynamadım osm oyununu zaten ilk defa iyi takım çıktı kuradada ama her açıdan keyifli sezon takımlardan çok katılım arttıkça oynamak çok daha keyifli 🤗

Aynen öyle, buradan muhabbet ederek oynayacağımız için ekstra keyifli olacaktır zaten.

Reactions: Turkuazz
Yapılan transferleri konulardan açıklaman oyunu çok daha başka keyifli yapıyor,oyunu hiç oynamadan dahi keyif alınıyor

Mümkün olduğunca ve denk geldikçe yapmaya çalışacağım, benim gözümden kaçan transferleri de arkadaşlar bu şekilde duyurmaya çalışırlarsa lig sonuna kadar götürürüz bu işi.

Oldu. 4.5 milyon euro bütçeyle 13. olmaya çalışacakmışız.

En son Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan @bazinga, orada imza attığı müthiş başarıların ardından İngiliz takımlarının dikkatini çekmişti. Uzun süredir başarıya hasret olan, saray takımı Crystal Palace'ın yolunu tutan tecrübeli teknik adam, bugün itibariyle kendisini kulübe bağlayan sözleşmenin altına imzasını attı.

İlk işinin bütçeyi toparlayıp, üst sıraları zorlamak olduğunu dile getiren @bazinga; bakalım bu hedeflerini gerçekleştirip, İngiltere Premier Lig'de kalıcı olabilecek mi?

Hoydaaaa şampiyon şimdiden belli oldu brumayi kim alacak bakalım 🤣

Takımında Fenerbahçe'de kiralık olarak oynamış olan André Ayew'in kardeşi Jordan Ayew de bulunuyor.

Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...