Messi penaltı kaçırmaya devam ediyor inatla... Ama Son ve Kane taşımaya devam ediyor...
Kesin bir şeylerin peşinde.
Messi penaltı kaçırmaya devam ediyor inatla... Ama Son ve Kane taşımaya devam ediyor...
Daha henüz gol veya asist yapamadı KRAL'ım. Adamı KRAL diye aldık, kaptanlığı verdik, tüm duran topları verdik, sonuç yok...Kesin bir şeylerin peşinde.
Anlamadım ki tabloyuAlıntıladığım tabloya bakmadın sanırım
Tottenham, ManU ya da Sheffield ile oyna demişsin, ki saydığın o üçüncü takım ligin en güçsüz iki üç takımından biri ve seninkinden de güçsüzEkli dosyayı görüntüle 82157
@sokak sanati inat etti. Başkasıyla oyna kardeşim, inat etme bu kadar. Ben büyük bir takım değilim. @MEnes, @Turkuazz ve @Tolstoyevski ile şansını deneyebilirsin. Bu üç isim zirveye oynuyor.
Her şeye rağmen zirvede yer alıyorsun da, o açıdan seni koydum oraya.Tottenham, ManU ya da Sheffield ile oyna demişsin, ki saydığın o üçüncü takım ligin en güçsüz iki üç takımından biri ve seninkinden de güçsüzBakma ilk 2 haftaya, üst üste mağlubiyetler gelecek çünkü sakatlık bol, alternatif sıfır. Ama yine de kendi yağımızda kavrulmaya ve küme düşmemeye devam edeceğiz tabi ki.
Sheffield, etiketlediğim ilk mesajda alıntıladığım mesajı kastettim @Sherlock un paylaştığı.Anlamadım ki tabloyutakımın neydi senin?
2 güne unutmam inşallahSheffield, etiketlediğim ilk mesajda alıntıladığım mesajı kastettim @Sherlock un paylaştığı.
Hedef seçip biraz keyif alayım dedim... 6 7 hazırlık maçı yaptım 1 beraberlik geri kalan galibiyet...@MEnes Anladık yenebiliyorsun. Her gün sen yeniyorsun zaten. Yeter artık sağlama yaptığın.
Hedef seçip biraz keyif alayım dedim... 6 7 hazırlık maçı yaptım 1 beraberlik geri kalan galibiyet...
Kısmet, göreceğiz bakalım taktiği bulabilecek misin...Benim seninle olan istatistiğimde öyle. Hep kaybettim 1 kere kazandım galiba.seninle maç olana kadar takımın taktiğini bulurum umarım.
Bugün ki maçta yüksek oynama oranı karşı takımdaymış. Şansa 1 gol atıp kazandım.
Kısmet, göreceğiz bakalım taktiği bulabilecek misin...Oluyor öyle arada, ben de genelde topla oynaması yüksek olan taraf oluyorum ama kaybediyorum bazen (hazırlık maçlarında)...
Öyle genel bir sırrım yok taktikler üzerine bir şeyler kurcaladım işte...Bu konuda ki sırrını paylaşır mısın? Topla oynama oranını nasıl arttırırız
İnternete bakıyorum hep ilgi çekmek için video yapan veletler var güvenemiyorum
Takıma alışamamış DahaDaha henüz gol veya asist yapamadı KRAL'ım. Adamı KRAL diye aldık, kaptanlığı verdik, tüm duran topları verdik, sonuç yok...Neyse ona güvenimiz tam, açıldı mı kimseyi tanımaz KRAL'ımız...
O beraberliğin şanlı Crystal Palace'imize karşı olduğunu belirtmemişsin.Hedef seçip biraz keyif alayım dedim... 6 7 hazırlık maçı yaptım 1 beraberlik geri kalan galibiyet...
Hedef seçip biraz keyif alayım dedim... 6 7 hazırlık maçı yaptım 1 beraberlik geri kalan galibiyet...
İki taraftan birinin galibiyeti demek istemiş herhalde.
Bu da mı galibiyet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?