OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Messi penaltı kaçırmaya devam ediyor inatla... Ama Son ve Kane taşımaya devam ediyor... :A

Kesin bir şeylerin peşinde. :A

HWNLQ9.jpg

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 82157

@sokak sanati inat etti. Başkasıyla oyna kardeşim, inat etme bu kadar. Ben büyük bir takım değilim. @MEnes, @Turkuazz ve @Tolstoyevski ile şansını deneyebilirsin. Bu üç isim zirveye oynuyor. :D
Tottenham, ManU ya da Sheffield ile oyna demişsin, ki saydığın o üçüncü takım ligin en güçsüz iki üç takımından biri ve seninkinden de güçsüz :A Bakma ilk 2 haftaya, üst üste mağlubiyetler gelecek çünkü sakatlık bol, alternatif sıfır. Ama yine de kendi yağımızda kavrulmaya ve küme düşmemeye devam edeceğiz tabi ki. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Tottenham, ManU ya da Sheffield ile oyna demişsin, ki saydığın o üçüncü takım ligin en güçsüz iki üç takımından biri ve seninkinden de güçsüz :A Bakma ilk 2 haftaya, üst üste mağlubiyetler gelecek çünkü sakatlık bol, alternatif sıfır. Ama yine de kendi yağımızda kavrulmaya ve küme düşmemeye devam edeceğiz tabi ki. :A
Her şeye rağmen zirvede yer alıyorsun da, o açıdan seni koydum oraya. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Hedef seçip biraz keyif alayım dedim... 6 7 hazırlık maçı yaptım 1 beraberlik geri kalan galibiyet... :A

Benim seninle olan istatistiğimde öyle. Hep kaybettim 1 kere kazandım galiba.:( seninle maç olana kadar takımın taktiğini bulurum umarım.:Z
Bugün ki maçta yüksek oynama oranı karşı takımdaymış. Şansa 1 gol atıp kazandım.:F

• Güldürdün
Benim seninle olan istatistiğimde öyle. Hep kaybettim 1 kere kazandım galiba.:( seninle maç olana kadar takımın taktiğini bulurum umarım.:Z
Bugün ki maçta yüksek oynama oranı karşı takımdaymış. Şansa 1 gol atıp kazandım.:F
Kısmet, göreceğiz bakalım taktiği bulabilecek misin... :A Oluyor öyle arada, ben de genelde topla oynaması yüksek olan taraf oluyorum ama kaybediyorum bazen (hazırlık maçlarında)... :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Kısmet, göreceğiz bakalım taktiği bulabilecek misin... :A Oluyor öyle arada, ben de genelde topla oynaması yüksek olan taraf oluyorum ama kaybediyorum bazen (hazırlık maçlarında)... :A

Bu konuda ki sırrını paylaşır mısın? Topla oynama oranını nasıl arttırırız:A
İnternete bakıyorum hep ilgi çekmek için video yapan veletler var güvenemiyorum :F

• Güldürdün
1589654437289.png

@emreemreu'nun takımıyla yaptığım dostluk maçını 1-0 kazandım.

1589654437365.png

@MEnes'in takımına dostluk maçında 3-0 yenilmiştim, şimdi 3-2 yendim.

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...