Tyler Durden dövmüştür seni, @xdragxx değil.Tesislere öğretme bahanesi ile çağırdı ancak darp etti beni, kaçmak zorunda kaldım öğrenmeden...
Bilgisayar alacak senden, sadece sabret.Sinirlerim bozuldu yenile yenile adam alın defansı takviye ediyim 34 milyona ve 30 milyona
Benden allah aşkına adam alın sinirlerim bozulduSakin ol reis...
11 gündür almıyorlar benim bilgisayar İrlanda bilgisayarı @ArafBilgisayar alacak senden, sadece sabret.
Takımın enerjisini atacağı şeyler yönelt, enerjilerini atsınlar. Dansöz kesmez yani.Takıma nasıl moral vereceğiz sahaya çıkıp işlerini yapacaklar o kadar Dansöz mü çağıralım napalım
Benden allah aşkına adam alın sinirlerim bozuldu
Alır alır, sadece bekle ve panik transfer yapma. Bu haftayla birlikte transfer eder bilgisayar senden.11 gündür almıyorlar @Araf
Haydaaaaaa biz hocayız başka bir şey değilTakımın enerjisini atacağı şeyler yönelt, enerjilerini atsınlar. Dansöz kesmez yani.
Delirdim artık @ArafAlır alır, sadece bekle ve panik transfer yapma. Bu haftayla birlikte transfer eder bilgisayar senden.
Sherlock hile yapıyor ha.
Tyler Durden de enerjisini atıyor reis, utanılacak bir şey yok.Haydaaaaaa biz hocayız başka bir şey değil
Rövanşı feci olacak adam alabilirsemHaydaaaaaa biz hocayız başka bir şey değil
Her gün 2 idman yaptırıyoruz ama malzeme bu kadarTyler Durden de enerjisini atıyor reis, utanılacak bir şey yok.
Tabii kastım daha fazla antrenman, başka bir şey değil. Tyler Durden de çok fazla antrenman yapardı.
Adam satamıyorum 11 gündür sizdede para var bana harcamıyorsunuzReis hile yok. Zaten satacağım adamı parasını verdi aldı adam. Niye sinirlendin bize bu kadar...