Ben gidip dinleneyim ve yavaş yavaş 40 tane güzelin fotolarını tek tek indireyim telefona
Kaliteli olsun güzellerin fotoğrafları, aman diyeyim bak.
Ben gidip dinleneyim ve yavaş yavaş 40 tane güzelin fotolarını tek tek indireyim telefona
4 maçtır yenilmiyoruz. Beraberlikte iyidir. Bi puan kaybedildimi ard arda geliyorEvet 2016 YGS’si gibi büyük bir yığılma var, birkaç maçlık seri bile en üstlere iyice taşıyabilir her an herkesi.Ben galip gelmeyi unuttum, 4 maçtır kazanamıyoruz haliyle ilk 10’un altına düşmem için bir iki maç kaldı mesela.
Unutma dosi kurallarına uygun gel. Kafayı al benle problem yaşamaKaliteli olsun güzellerin fotoğrafları, aman diyeyim bak.
Unutma dosi kurallarına uygun gel. Kafayı al benle problem yaşama
Milli irade falan hikaye.Ama milli iradenin istekleri...
Deplasmanda almak altın değerinde oldu tabi, ama Alman disiplini şart, bir anlık gevşemede tokatlanmak içten bile değil malum.Everton’dan 12 puan değerinde bir beraberlik almışsın hala kazanamıyorum diyorsun be adam.
Milli irade falan hikaye.
Konudaki mesajlarda ne halt edilirse edilsin ama konunun kendisi benim istediğim olacak
Ya zaten yeminle gözümde büyüttüm. 40 foto ne demekParamparçayım... Halkımıza nasıl bir muamele yapıldı.
Ya zaten yeminle gözümde büyüttüm. 40 foto ne demek
Fotosuzmu açsam
2. Turda da 30 olacak. O da çok
Niye mevcut acabaBilgisayardan benim indirmem çok daha kolay, birçoğu mevcut zaten.Kolayca edinebileceğin bir yere yükleyebilirim istersen.
Niye mevcut acaba
Kolay yer neresi olabilirki?
Twitter ama onda tek tek yollanıyor uymaz.
Instagram halederim ama orda kalite düşüyormu bilemedim
Hem hangi güzel hangi isim bunlar senin zamanını alır.
Tek iyi yanı telefonumda GB çok. Hafıza problemim yok
Seninle tanışmak güzeldi.O zaman yollarımız bu noktada ayrılıyor maalesef Dosi hanım...
Seninle tanışmak güzeldi.
Elveda ✋
Gidip kendi işimi kendim haledeyimParamparlok...
Hadi abi hadi, kapa dükkanı olmaz böyle...
Ne söylememi bekliyorsun ki, herkes puan kaybetmişken ben içerde antrenman kampı yapıldı diye kaybediyorum... Ne söyleyebilirim bu oyuna artık...Yapma... Söyleme böyle şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?