Diğer Orphan Black 3. Sezon Yorumları

ayy vlla bu sezonu hiçç beğenmedim ben 10 bölümlük sezonda sadece 2 bölüm beğendim 6 ve 10.bölüm

ilk 4 bölümü beğendğine göre 6.bölüme bayılıcaksın diye tahmin ediyorum

3x5. Bölüm

helena muhteşemdi herşeyiyle bu bölümün yıldızıydı
akrebi pupika ile harika bir ikili olmuşlar yalnız pupika helenadan daha mantıklı

gracie ise yeni kıyafetleri içinde çok sempatikti

bu güzel bölümde alison da olsaydı keşke onun her bölüm olması şart

helena ile sarah ın kapatıldıkları odalardaki sohbeti sarah ın onun için yaptığı yardıma karşılık helenanın sarahı orda bırakarak attığı kazık güzel sahnelerdi
keşke kaçmaya devam etse salak kız duvarın üstünde durdu geri dönmeye kalkışırsa hapı yutacaktır

gracie onca zaman biriktirdiği enerjiyi bir günde patlatmaya kalkınca düşüp kıvranmaya başladı umarım bişey olmaz kıza?
cosima felix in tavsiyesine uyup kendisine yeni bir kız buldu lezosfer ilişki tam gaz devam ediyor

ayy vlla bu sezonu hiçç beğenmedim ben 10 bölümlük sezonda sadece 2 bölüm beğendim 6 ve 10.bölüm

ilk 4 bölümü beğendğine göre 6.bölüme bayılıcaksın diye tahmin ediyorum

şimdilik izlediğim 5 bölüm içinde sadece bir ilk bölüm berbattı
onun haricindeki bölümler güzel gidiyor

ayy erkek klonları ben bil beğenmedim ayoll sen neyine hayran oldun onların

3x6 Bölüm

süperdi ya baştan sona harikaydı

helena nın sestra sevgisi ve pupikayı yutuşu

@Çiğdem- in paul parlağının hazin sonu

vee vee alison la donnie nin muhteşem dansı
bu dansı izlemeniz lazım? özellikle diziyi izlemeyenleri etiketleyeyim
@xemrexxx @Harunnn60 @turkuazz @cookies
)

geçelim yoruma

paul sonunda işe yarar bişey yaptı sarah ı kurtardı kendisini patlattı bombayla

helena nın sestrası için geri dönüşü gözlerimizi yaşarttı
bu arada pupikayı yemeseydi keşke

alisonla şişko donnie nin çılgınlar gibi sevinci görülmeye değerdi

ahhhh ahh neden bu bölümü beğendiğimi anlamışsındır saırım pauluma yazık oldu ayoll
1 adam vardı oda gitti

şu reimleride kaldır ayoll millet ne izliyor bunlar diycek şimdi yanlıs anlıcaklar

ahhhh ahh neden bu bölümü beğendiğimi anlamışsındır saırım pauluma yazık oldu ayoll
1 adam vardı oda gitti

şu reimleride kaldır ayoll millet ne izliyor bunlar diycek şimdi yanlıs anlıcaklar

paul gitsin senlik bir sürü klon oğlan duruyor daha onlardan seç birini hadi onlar olmadı cal var onu ayarla işte

hem niye resimler ayıp olsunki alisonla donbili karı koca ailecek eğleniyor işte

paul gitsin senlik bir sürü klon oğlan duruyor daha onlardan seç birini hadi onlar olmadı cal var onu ayarla işte

hem niye resimler ayıp olsunki alisonla donbili karı koca ailecek eğleniyor işte
ayy bari şöyle doğru ürüst erkek klon olsa bunlar midemi kaldırıyor benim hiç hoşuma gitmediler felix bile geri planda kaldı şunlardan iyidir bence felix

Ah ah ne sahneydi[emoji7]

3x7. Bölüm

Alison varsa herşey çok daha güzel
harika sahnelerdi aynı kadın cosima olunca bu kadar sıkıcı gelirken alison a dönüşünce neden bu kadar güzelleşiyor anlamıyorum buda tatiananın yeteneğiyle alakalı sanırım
)
alison un annesiyle olan diyaloğları aynı zamanda cosima ile yer değiştirdiği sahneler müthişti .. donnie nin puchy nin elinde altına edecek kadar korktuğu yerlerde kahkaha attım
alison tam kendine yakışan bir anne bulmuş iskeletor teyzemiz inatçı ama bir o kadarda sevimli
jason bekledi bekledi alisonu öyle bir yerde öpeceği tuttu şansa bak o da lezbiyene denk düştü ?
helenanın Siobhanla kavgalı sarılışı yine çok iyi sahnelerden biriydi , cosimanın hastalığına üzülüyorum bir an önce ölmesi lazım kurtulur eziyetten kızcağız bende kurtulurum tabi
)

Ah ah ne sahneydi[emoji7]
senin yorumlarına sonuna kadar rastlayamadım son sayfada gördüm toplu katliam yapmışsın

2.sezonu bitirmiştim.

3. sezonun ilk bölümü berbattı onun için ara vermek zorunda kalmıştım sonra güzelleşiyor
mutlaka izle
dizinin en olmazsa olmaz karakteri sarah onun güzel kopyaları alison ve helena çok renkli karakterler ..
felix de kopya olmayan diğer bir kendine özgü krakter
cosima ise tam bir labaratuvar faresi gibi sakat ürün defolu ürün
cosima yı her gördüğümde burnuma ilaç kokusu geliyor sanki hastane koridorunda dolaşıyormuşum gibi bir an önce cosimalı sahneelr bitsin diye dua ediyorum

3x8. Bölüm

krystal godericks muhteşem güzeldi hele gözleri tatoşun lens taktığına eminim ama yakışmış
ama saça gelirsek helenanın sarı saçları daha özgün
helena donnie sahnesi muhteşemdi helenanın söylediği '' yavru öküz kadar güçlüsün'' sözüne karşılık donnie nin ''iki yavru öküz lazım'' lafına heloşun attığı kahkaha görülmeye değerdi

@sürgünüm da vinci de bir yaprak kitabı hikayesi vardı işte burdada bir kitaptan şifre çözme işi var rachell tarafından, çok sıkıldım o sahnelerden... yaprak kitabı aklıma geldikçe saydırdım

doktor coady ile nurtop oğlu rudi kurtulmuş patlamadan leda ya ajan sokmuşlar bu ajan kim acaba yorumlarınızda shay demişsinizde son sahnede doktor nealan ın telefonla konuştuğu kadına söylediği rachel size teslim lafını çözemedim rachell kime teslim edildi doktor tarafından yoksa rachell kazıklandımı bu işte ?
sayfadan bir parçayı rachel çözmüştü o parçanın izini takip edecek kahramanlarımız sarah ve felix in bir sonraki adresi londra olacak gibi..
o kitap şifreli kısımları sevmiyorum zaten ledasıymış castoruymuş hepsinin canı cehenneme bana sarah helena alison yeterde artar bile

şişko donnie dayak yedi jason tarafından adamı takdir ettim güç yok ama cesaret var bir kamyon sopa yesede karısını kolay kolay bırakmayacağını gösterdi

Son düzenleme:
3x9. Bölüm

herkesin yorumuyla ortak yorum yapayım helena muhteşemdi bebeklere dokunmayacaklardı
birde tabi heloşun yumurta tüpü

burda heloş işbaşında

donnie salağı çok şanslı helenanın yumurtalarına dokundular birde çocukları tehtit ettiler kız napsın hepsini satırla eşek venentine yolladı

keşke doğramasa sahnesini görebilseydik harika olacaktı

londra macerası güzel geçti sarah felix ve annesi şarkılar söylerken terry i hamur gibi yoğurdular

sonunda orjinal örneğe ulaştılar ..leda ve castor un atası ana rahmindeyken ikizini yutan siobhan ın annesi sarah mış

@sürgünüm @Çiğdem- @OzaN ferdinandı tanıdınız sanırım bu adam gothamdaki galavan değilmi? ya da çiğdemin dediği şekliyle gılganat değilmi ?
)

başında paralansın gırganat inş

aaa oymuş evet ama o diziyi izlerken bu adam gothama yoktu gothamda görüncede orphan blackta oynuyor diye hatırlayamadım açıkcası şimdi sen gösterince hatırladım

Aynen, ben bunu Gotham sayfasında yazmıştım.

başında paralansın gırganat inş

aaa oymuş evet ama o diziyi izlerken bu adam gothama yoktu gothamda görüncede orphan blackta oynuyor diye hatırlayamadım açıkcası şimdi sen gösterince hatırladım

Aynen, ben bunu Gotham sayfasında yazmıştım.

bu adamın gothamdaki rolü daha çarpıcıydı belki önce orphan ı sonra gotham ı izlesem bende hatırlamayabilirdim ama önce gotham da vatandaşı izleyince daha bir hafızada yer etmiş demekki

kösem başlayana kadar son bölümüde izleyeyim sonra köseme başlarım nasıl olsa 40 dakikada bitiyor