ayy vlla bu sezonu hiçç beğenmedim ben 10 bölümlük sezonda sadece 2 bölüm beğendim 6 ve 10.bölüm3x2. Bölüm
birinci bölümü yormuşum zamanında ikiyi yoralım)
@sürgünüm cal için demişsin ya tüm kızları kapıyor diye ? oysa hogatha @Çiğdem- paul dan yana tavır almışbu durumda paul un yumoş olma ihtimali daha fazla
ikinci bölüm hakkında genelde herkes olumsuz ama bence ilk bölümden daha güzel
castor ürünü oğlangillerden seth öldürüldü diğer fabrikasyon mark tarafından....
castor leda projeler arası yarışmalı kısımları bana sormayın? konunun o tarafına hiç bakmıyorum
bir ara kira yı tehtit etti oç mark oğlanı... tıfıl kızın kurtuluşuna sevindim
paul ile cal arasında eskiye dayalı bir ilişki var sanırım bunlar zamanında yatmış birlikte
sarah kızıyla cal ı gönderiverdi izlandaya
genelde sarah ve helena birlikte birlikte sevdiğim karakterlerden alison okul aile çiftliği başvekilliğine soyunuyor kadın bu uğurda yemeyeceği halt yok sanırım velileri uyuşturucuyla ikna edecek
helenanın hamile oluşu kurtardı kızı işkenceden yalnız heloş bu aralar akrebiyle konuşuyor sanırım kafa gidik
ben dizinin yapımcısı yöneteni ve de senaristi olsam sarah alison ve helena karakterlerini bırakır diğer klon karakterleri öldürürüm, birde senaryoyu anlaşılır hale getirdimmi şimdikinin beş misli izleyici çekeceği garanti
ilk 4 bölümü beğendğine göre 6.bölüme bayılıcaksın diye tahmin ediyorum