Diğer Orphan Black 2. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Kanada kanalı Space ve BBC America'nın ortaklaşa hazırladığı, ilk sezon sessiz sedasız başlayan ve zamanla kendi kitlesini oluşturmayı başaran dizisi Orphan Black 2. sezonuyla ekranlara geri dönüyor.

Tatiana Maslany'e Altın Küre adaylığı kazandıran ve ikinci sezon öncesinde eleştirmenlerin de desteğini alan dizinin 2. sezon ilk bölümü bu gece Amerika'da yayınlanacak.

Diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz.

Diziye henüz yeni başlayanlar, başlayacaklar ise 1. sezon yorumlarını şuradan okuyabilirler, yorumlarını yapabilirler.

orphan-black-season-2-poster8.jpg

@destere @sürgünüm @Forumdash @Ahmad @Harunnn60 @Çiğdem-

@destere olmadan bu konu çekilmez naz yapmayı braksada gelse artık 🙂🙂
yarın türkçe alt yazı eklenir umarımda pazarteziye kalmaz çok özledim bu diziyi çok heyecanlıyım diziler ara vermeye başladığı bu dönemde ilaç gibi gelicek orphan black :Z:Z

Afiş resmi çok güzelmiş. :D Şuan vaktim yok ama eğer 3. sezon olacaksa o başlamadan bir bakabilirim diziye :)

İlk sezon 10 bölüm ve her bölüm 40 dakika. 3 günde bile yetişirsin istesen. :D

20 bölüm olsa ben başlamazdım bile diziye. Dizi dediğin 13'ü geçmemeli. :D
Yetişemem, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor . :D Şuan sevdiğim dizileri bile zar zor geriye düşmeden izleyebiliyorum yeni dizi zor biraz. :D

Cumartesi günleri abd'de yayınlanması süper oldu😱lye: Pazar günleri hem Da Vinci hem Orphan süper :oley:

Merakla bekliyorum. :Z Umarım ilk sezon gibi heyacanlı ve güzel olur. :Z

2.sezon ilk bölüme az önce baktım izleyenler baksınlar yorumuma 2.sezonun ilk yorumu bana kısmet oldu yuppiiiiiiiiii :Z:Z:Z

felixsin eğlencedeki kıyafetine gül gül öldüm :F ayy nasıl bir kıyafettir o yaa pantolonun önü var popo tarafı açıkta töbee töbeee kırıze girdim yaa hahah :F sarahın çocukla olan sahneside kopardı beni çocuğa telefonunu kullanabilirmiyim diyor çocukta memelerine dokunabilirmiyim diyor desterenin çocukluğu sanırırm :F çok eğlenceli sahneler vardı aksion yönüde yüksekti bence paulun hain olduğunu düşünüyordum ama sarahın gitmesine izin verdi siyahi polisinde sarahla çalısmasına sevindim ayrıca ozan ben sana demiştim helena ölmedi diye ölümsüzlük gibi birşey var onlarda ama alnından vurulmustu helena hastaneye gelince sırtından vuruldu dediler alnındakı kursun izide yoktu acaba bu senaryo hatasımı yoksa alnındakı yara tamamenmi iyileşti ama sırtına nasıl geçti hiç anlamadım (b)(b)(b) bu arada ben helena kaçırdı kirayı demiştim helenanın adamları kaçırmıs tahminlerim tuttu gibi :Z:Z:Z
[/USER]

@OzaN @sürgünüm @destere @Ahmad @Harunnn60
@Forumdash

Son düzenleme:
2. sezon 1. bölüm izledim.Çok heyecanlı bir bölümdü puanım 8 :)

2.sezon ilk bölüme az önce baktım izleyenler baksınlar yorumuma 2.sezonun ilk yorumu bana kısmet oldu yuppiiiiiiiiii :Z:Z:Z

felixsin eğlencedeki kıyafetine gül gül öldüm :F ayy nasıl bir kıyafettir o yaa pantolonun önü var popo tarafı açıkta töbee töbeee kırıze girdim yaa hahah :F sarahın çocukla olan sahneside kopardı beni çocuğa telefonunu kullanabilirmiyim diyor çocukta memelerine dokunabilirmiyim diyor desterenin çocukluğu sanırırm :F çok eğlenceli sahneler vardı aksion yönüde yüksekti bence paulun hain olduğunu düşünüyordum ama sarahın gitmesine izin verdi siyahi polisinde sarahla çalısmasına sevindim ayrıca ozan ben sana demiştim helena ölmedi diye ölümsüzlük gibi birşey var onlarda ama alnından vurulmustu helena hastaneye gelince sırtından vuruldu dediler alnındakı kursun izide yoktu acaba bu senaryo hatasımı yoksa alnındakı yara tamamenmi iyileşti ama sırtına nasıl geçti hiç anlamadım (b)(b)(b) bu arada ben helena kaçırdı kirayı demiştim helenanın adamları kaçırmıs tahminlerim tuttu gibi :Z:Z:Z
[/USER]

@OzaN @sürgünüm @destere @Ahmad @Harunnn60
@Forumdash
Felix'in kiyafeti gerçekten neydi öyle :F Helena'nın nasıl adamları var anlamadım çünkü geçen sezon çok kötü durumdaydı ve hiç öyle adamları falan olan birine benzemiyordu. (b)

2. sezon 1. bölüm izledim.Çok heyecanlı bir bölümdü puanım 8 :)

Felix'in kiyafeti gerçekten neydi öyle :F Helena'nın nasıl adamları var anlamadım çünkü geçen sezon çok kötü durumdaydı ve hiç öyle adamları falan olan birine benzemiyordu. (b)
aman durr felixsi hatırlatma bana zor sakinleştim zaten :F adamları nerden çıktı bilmiyorum ama sarahın kızını kaçıranalr helenaın adamları çıktı bir bkıma helenanın kaçırdığını savunuyordum ben kızı yine helenayla bağlantılı çıktı 🙂🙂🙂 ama alnından vurulmustu bu bölümde sırtından vurulmuş olarak karşımıza çıktı mantık hatası var gibi sankı 😵😵

2x1

Şükür kavuşturana, özlemişiz. Aslında o kadar geç izledik sezonu ama yine de çok uzun aylar geçmişçesine özlemişim. :):)

Sezon açılışı da gayet iyi oldu. Aksiyonu bol, o kadar ciddi konu içinde yer yer eğlenceliydi. :)

Felix'in kıyafeti felaketti. :D Normalde böyle karakterleri hiç sevmem ama Felix bir başka. :D

Sarah görmeyeli baya zekileşmiş. Paul ile konuşma teknikleri iyiydi. :):)

Rachel kimdir neyin nesidir tam anlayamadım. Hepsinin başı o herhalde? Klon değil mi ki o da? (b)

Allison'u özlemiştim çok ama pek sahnesi yoktu, olanlar da çok iyi değildi. Neyse fragmana bakılırsa ikinci bölüm daha çok göreceğiz. :):)

Helena ölmemiş. :oley:

Kız ne olursa olsun ölmüyor cidden, neyse ölmesin de. Helena'nın adamları denmiş ama doğrudan Helena'ya bağlı olduklarını sanmam. Helena'nın bağlı olduğu dini şeylere bağlı çalışıyorlardır. Yüzünü göstermedikleri adam işin başı herhalde.

Sarah'ın aksanını özlemişim. Tatiana Maslany'i komple özlemişim aslında; o hep konuşsun farklı farklı aksanlarla, biz de dinleyelim. :D

Polisle işbirliği içinde olmasına sevindim adama güveniyorum da yanındaki kadın polis güvenilmez.

Bölüm IMDb'de 9.1 puanda şu an ve en yüksek bölüm puanı. Bence daha iyi bölümleri de vardı ama yeni sezon açılışına ben de yüksek bir puanla giriş yapayım. :)

9/10