Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

Cosima’nın gözlemcisi/kız arkadaşı olan Delphine Cormier'ın tanıştırdığı adamdan söz ediyoruz değilmi?

Ben o adamdan bayağa tırstım.

@Forumdash sen aşırı doz alımından dolayı sevmemişsindir belki.

Arrow, Following gibi soğuk dizilerle ne alakası var bu dizinin ya sıcacık sürükleyici dizi. Koskoca diziyi bir cinayete indirgedin ya.

Cosima’nın gözlemcisi/kız arkadaşı olan Delphine Cormier'ın tanıştırdığı adamdan söz ediyoruz değilmi?

Ben o adamdan bayağa tırstım.
Evet o adam, tırsılası bir adam.

(1 kişiye ısındım karakter olarak dizide o da her rolü anasını satayim nasıl bi oyunculuksa hepsinin altında kalkımış
Tatiana denen kızı diyorum
Muştem karakterler çıkarmiş, dizi de birtek onu övebilirim.)

zaten şu yorumla konunun özetini çıkarmışsın işte bizde o kızı sevdik dizideki herşey tatiana sevimli sempatik kız o bize yetti sen başka ne aradınki

jenerik dersen true dedective deki gibi bişey aradıysan yanlış aramışsın
genelde jenerikle işim olmaz ama bazıları gerçekten süper

HBO jenerikleri hep süper True'ya bağlamıyorum olayı

@Forumdash sen aşırı doz alımından dolayı sevmemişsindir belki.

Arrow, Following gibi soğuk dizilerle ne alakası var bu dizinin ya sıcacık sürükleyici dizi. Koskoca diziyi bir cinayete indirgedin ya.
Sıcacık dizi

Helena karakteri olmasa dizi de polisiyelik olayda olmaycakti 4-5'te 😕 Haftalık izleseydim habire aynı kızın zırt pırt kenardan köşeden "aha gene o kız" dedirttiyden bırakırdım
Özellikle 3.blümde heralde

6. bölüm, benim için bir Desperate Housewives bölümü gibiydi. O kadar çok trajikomik sahne oldu ki bayağı güldüm, eğlendim.

@xemrexxx nin felix i hakkında hiç yorum yapmamışsın dizideki en renkli karakter

Helena'yı arabaya alan adam rahip değilmiydi? Eğer 4 ve 5.bölümden bahsediyorsan

ben bu tatianayı daha önce nasıl bulamadım uzaktan alırım anında yeteneğin kokusunu bunda geç kaldım
)
Hangi modelini alırsın
Kız çeşit çeşit model model