Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

Merakla beklemiştim diziyi :( AMC'den Braking Bad ve The Walkind Dead gibi dizi bekliyorum ama bulamıyorum :bilmem:

ben deadwood u çok sevmiştim o yüzden bu diziye dalış yaptım benzer özellikler barındırıyor diye bir deadwood a yaklaşamasada kalite olarak yinede iyi sayılır sıkılmadan izleniyor vede konuyu merak ediyoruz :)

Dün gece uyurken aklıma bu dizi geldi yine:X 2 soruya cevap tam verememiştim. Dunkü yorumumdan sonra bana karşi cikinca siz alalacele cevaplar vermiştim :F:F Neyse işte
Olabilir bu adam da rahiptir belki? :D
Bu yoruma sen 7.bölümü izlemediğin için değinememiştim ama sana 5 ve 6.bölümden örnek gösterem :A
bb8ccc01c374d9fe34f31c98b71cf757.jpg

Bir diğer soruda şuydu Felix Sarah'ın gözlemcisi olabilir mi?
O olursa dizi çok saçmlar yine diyiorum. Çünkü Kocasına işkence yapan kadın "liseden beridir birbirleriyle tanişiyorlar" denilip bize olamaz dedirttiler. Felix ile Sarah'ta çocukluktan beridir tanışmıyorlar mı??? @sürgünüm

O yuzden bu kafadan gidersekte Felix olamaz(b)

Dün gece uyurken aklıma bu dizi geldi yine:X 2 soruya cevap tam verememiştim. Dunkü yorumumdan sonra bana karşi cikinca siz alalacele cevaplar vermiştim :F:F Neyse işte

Bu yoruma sen 7.bölümü izlemediğin için değinememiştim ama sana 5 ve 6.bölümden örnek gösterem :A

Bir diğer soruda şuydu Felix Sarah'ın gözlemcisi olabilir mi?
O olursa dizi çok saçmlar yine diyiorum. Çünkü Kocasına işkence yapan kadın "liseden beridir birbirleriyle tanişiyorlar" denilip bize olamaz dedirttiler. Felix ile Sarah'ta çocukluktan beridir tanışmıyorlar mı??? @sürgünüm

O yuzden bu kafadan gidersekte Felix olamaz(b)
Evet.Üvey kardeş gibi yakın arkadaşlar..

Gece benimde kafama takılan sorular var.Klonlar kısırsa Sarah'ın çocuğu nasıl oldu?