Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

1x6

Yine çok güzel, sürükleyici bir bölümdü. Bu dizi izlediğim en iyi dizilerden değil belki ama en sürükleyicilerinden biri. Normalde iki bölüm üst üste izlemem bir diziyi kolay kolay ama burada yorumlayarak izlemesem iki günde sezonu bitirirdim gibime geliyor. :):)

Alison'un kocasının günahını aldık galiba ama yine de telefonla konuşmalarına anlam veremedim. (b)

Paul'un her şeyi öğrenmesi iyi mi oldu kötü mü oldu emin değilim. (b)

Sarah ve Alison'un yer değiştirmesi ve Alison'un gözlemcisi olduğu sanılan kadının zırt pırt bir yerlerden çıkması heyecan yarattı ama en sonda kıyafet değişikliğini farketmedi herhalde. :D

Cosima'nın gözlemcisi Fransız mı yoksa Fransızla beraber olan adam mı anlayamadım. Fransızla beraber olan adam önemli bir adam gibi. (b) (Boyu posu sanki Helena'yı arabayla alan adama benziyor.)

8/10

Cosima’nın gözlemcisi/kız arkadaşı olan Delphine Cormier'ın tanıştırdığı adamdan söz ediyoruz değilmi?

Ben o adamdan bayağa tırstım.:)

@Forumdash sen aşırı doz alımından dolayı sevmemişsindir belki. :D

Arrow, Following gibi soğuk dizilerle ne alakası var bu dizinin ya sıcacık sürükleyici dizi. Koskoca diziyi bir cinayete indirgedin ya. :):)

Cosima’nın gözlemcisi/kız arkadaşı olan Delphine Cormier'ın tanıştırdığı adamdan söz ediyoruz değilmi?

Ben o adamdan bayağa tırstım.:)
Evet o adam, tırsılası bir adam. :):)

S01 B01-02-03-04-05-06-07 İzledim :X @OzaN @destere @sürgünüm @Çiğdem- @Ahmad

Siz bu diziyi nasıl bu kadar çok sevdiniz anlamadım :bilmem: 1 kişiye ısındım karakter olarak dizide o da her rolü anasını satayim nasıl bi oyunculuksa hepsinin altında kalkımış:X Tatiana denen kızı diyorum:ok: Muştem karakterler çıkarmiş, dizi de birtek onu övebilirim.

Dizinin bilim kurgu tarafı yok dediysenizde ben yine de bi ümitle başlamiştim:( Harbiden yokmuş:T Olan bilim-kurgusu da zayıf:( Diziyi izlerken alt yazıyı bile okumadiğim zamanlar oldu😕 Dizi cinayet vakası üzerine kurulmuş resmen.

Dizi Arrow - The Following ayarında bişey, aksiyon var, soru var şüphe var, gizem var, varda var ama bölüm sonunda elinde bişey kalmıyor gibi bi tat bırakıyor. Bu diziyi sevdiyseniz Arrow ve The Followingi hayda hayda seversiniz:) Hep dizinin sonunda @OzaN nerden buldu bu diziyi onun tarzı böyle diziler değil diye sorup durdum:X Cevabini bekliyorum:F

Dizinin jeneriği benim 10 numara 5 yıldız dediğim Fringe dizisinin çakması gibi :X

Dizinin 7.bölümü yorumu olarak

Kuyruk sahnesi iğrençti. Gerçekte kuyruk doğan insanlarda varmiş😕 Geçen sene Kesha'nın böyle bi haberini okumuştum.O gun bugundur hep bi huylanırım

Diziden ayrı bi yorum olarak; Paul denen adam bizim Arrow'da Laural'ın patronuymuş @Çiğdem- Arrow'da ne kadar sönük bi tipti. Tatiana adamı resmen parlatmiş:F Arrow'daki Laural'ın yanında nasılda sönüktü :F

AZ ÖNCEKİ BİLDİRİM SARFİYATI İÇİN KUSURA BAKMAYIN SORUN BENDE DEĞİLDİ:T:

(1 kişiye ısındım karakter olarak dizide o da her rolü anasını satayim nasıl bi oyunculuksa hepsinin altında kalkımış:X Tatiana denen kızı diyorum:ok: Muştem karakterler çıkarmiş, dizi de birtek onu övebilirim.)

zaten şu yorumla konunun özetini çıkarmışsın işte bizde o kızı sevdik dizideki herşey tatiana sevimli sempatik kız o bize yetti sen başka ne aradınki :)

jenerik dersen true dedective deki gibi bişey aradıysan yanlış aramışsın:) genelde jenerikle işim olmaz ama bazıları gerçekten süper :)

(1 kişiye ısındım karakter olarak dizide o da her rolü anasını satayim nasıl bi oyunculuksa hepsinin altında kalkımış:X Tatiana denen kızı diyorum:ok: Muştem karakterler çıkarmiş, dizi de birtek onu övebilirim.)

zaten şu yorumla konunun özetini çıkarmışsın işte bizde o kızı sevdik dizideki herşey tatiana sevimli sempatik kız o bize yetti sen aradınki :)

jenerik dersen true dedective deki gibi bişey aradıysan yanlış aramışsın:) genelde jenerikle işim olmaz ama bazıları gerçekten süper :)
HBO jenerikleri hep süper True'ya bağlamıyorum olayı :X

Arrow, Following gibi soğuk dizilerle ne alakası var bu dizinin ya sıcacık sürükleyici dizi. Koskoca diziyi bir cinayete indirgedin ya. :):)
Sıcacık dizi :X:X
Helena karakteri olmasa dizi de polisiyelik olayda olmaycakti 4-5'te 😕 Haftalık izleseydim habire aynı kızın zırt pırt kenardan köşeden "aha gene o kız" dedirttiyden bırakırdım:F Özellikle 3.blümde heralde:X

Evet o adam, tırsılası bir adam. :):)
6. bölüm, benim için bir Desperate Housewives bölümü gibiydi. O kadar çok trajikomik sahne oldu ki bayağı güldüm, eğlendim.:)

Sıcacık dizi :X:X
Helena karakteri olmasa dizi de polisiyelik olayda olmaycakti 4-5'te 😕 Haftalık izleseydim habire aynı kızın zırt pırt kenardan köşeden "aha gene o kız" dedirttiyden bırakırdım:F Özellikle 3.blümde heralde:X

@xemrexxx nin felix i hakkında hiç yorum yapmamışsın dizideki en renkli karakter :)

1x6

Yine çok güzel, sürükleyici bir bölümdü. Bu dizi izlediğim en iyi dizilerden değil belki ama en sürükleyicilerinden biri. Normalde iki bölüm üst üste izlemem bir diziyi kolay kolay ama burada yorumlayarak izlemesem iki günde sezonu bitirirdim gibime geliyor. :):)

Alison'un kocasının günahını aldık galiba ama yine de telefonla konuşmalarına anlam veremedim. (b)

Paul'un her şeyi öğrenmesi iyi mi oldu kötü mü oldu emin değilim. (b)

Sarah ve Alison'un yer değiştirmesi ve Alison'un gözlemcisi olduğu sanılan kadının zırt pırt bir yerlerden çıkması heyecan yarattı ama en sonda kıyafet değişikliğini farketmedi herhalde. :D

Cosima'nın gözlemcisi Fransız mı yoksa Fransızla beraber olan adam mı anlayamadım. Fransızla beraber olan adam önemli bir adam gibi. (b) (Boyu posu sanki Helena'yı arabayla alan adama benziyor.)

8/10

Helena'yı arabaya alan adam rahip değilmiydi? Eğer 4 ve 5.bölümden bahsediyorsan

ben bu tatianayı daha önce nasıl bulamadım uzaktan alırım anında yeteneğin kokusunu bunda geç kaldım:))
Hangi modelini alırsın:X Kız çeşit çeşit model model:X