Yok artık 6. bölümde durdumhasssstroloji..)))
biz bize yetişsin diye davet ediyoruz vatandaş hızını alamayıp geçiyor bizi ne iş)
Yok artık 6. bölümde durdumhasssstroloji..)))
biz bize yetişsin diye davet ediyoruz vatandaş hızını alamayıp geçiyor bizi ne iş)
Yok artık 6. bölümde durdum
vlla ozan ben ilk sezonu bitiricektim belkide ogün peş peşe izliyordum ama 4.bölüm sonunda bana dur dedin durdum bende dahada vakit bulamadım
Dur dediysek Stop değil Pause dedik. Yani izlemeyi bırak demedik.vlla ozan ben ilk sezonu bitiricektim belkide ogün peş peşe izliyordum ama 4.bölüm sonunda bana dur dedin durdum bende dahada vakit bulamadımama bu akşam izleyecem 5.bölümü 6.bölüme yarın geçeriz @destere gece olmadan izleyemez zaten
vlla ozan ben ilk sezonu bitiricektim belkide ogün peş peşe izliyordum ama 4.bölüm sonunda bana dur dedin durdum bende dahada vakit bulamadımama bu akşam izleyecem 5.bölümü 6.bölüme yarın geçeriz @destere gece olmadan izleyemez zaten
vakit bulamadım ama bu akşam 5.bölümü izlerim 6.bölümüde yarın bakarız artık az yarına bekleyin biziDur dediysek Stop değil Pause dedik. Yani izlemeyi bırak demedik.
6.bölümü izledinmi sengece izliyorumda sanki ilk bölümdeki sahne gibi bişeymi çıkıyor ? bekle bekle yokbir ara 6. bölümde tam kız dalmıştı olaya kısa kestiler
vakit bulamadım ama bu akşam 5.bölümü izlerim 6.bölümüde yarın bakarız artık az yarına bekleyin bizi
6.bölümü izledinmi senkaçıncı bölümdesin
ben 5.bölümü izlemedim @OzaN sendemi 6.bölümdesin ozaman ben bu akşam 5 ve 6 bölümleri izleyeyimpardon 5. bölümde dediğim sahne..... 6 . bölüme bu gece devam ederim umarım diziyi geceye bıraktığımız için sarah bize bir kıyak çeker
6'yı da izleyebilirsin ben de bu gece izleyeceğim büyük ihtimal.
tamam ozaman ben 5 ve 6 bölümleri bu akşam bitiririm 7.bölümede yarın bakarız artık6'yı da izleyebilirsin ben de bu gece izleyeceğim büyük ihtimal.
tüyo falan vermedimki ben karakterleri 1.bölümü izleyende biliyor ne var bunda gözlüklü klon iştetiyo vermek yassah daha biz izleyeceğiz yarın anlatırsın)
tüyo falan vermedimki ben karakterleri 1.bölümü izleyende biliyor ne var bunda gözlüklü klon işte
Bütün karekterlerde şive var.
Benimde İngilizcem çok iyi değil ama serviste turist taşımacılığı yaptığımız için anlıyoruz çat pat.sarahın konuşma şekli çarpıcıyada bana öyle geliyor mesela değilmi şeklinde çevrilen yerde onyeh gibi bişey söylüyor .. yada onu sen öldürdün derken kizyukildem şeklinde bir konuşması var ilginç yada çok hızlı yada sarah tatlı bişey
Benimde İngilizcem çok iyi değil ama serviste turist taşımacılığı yaptığımız için anlıyoruz çat pat.
Turistlerle belli kelimeleri kullanarak konuşuyoruz çok iyi bilmene gerek yok,diziyi izlerken bilmediğim kelimelerle karşılaşınca diziye olan konsantrasyonum bozuluyor o yüzden altyazılı izlemeyi tercih ediyorum.altyazısız izleyince anlayabiliyormusun en az yüzde ellisini?
Turistlerle belli kelimeleri kullanarak konuşuyoruz çok iyi bilmene gerek,diziyi izlerken bilmediğim kelimelerle karşılaşınca diziye olan konsantrasyonum bozuluyor o yüzden altyazılı izlemeyi tercih ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?