Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

Ben birkaç saat sonra izlerim muhtemelen de @Çiğdem- de yetişse 6. bölüme geçmeden iyi olur. :):)

Bu arada @Forumdash sen izledin mi ilk bölümü? :)
vlla ozan ben ilk sezonu bitiricektim belkide ogün peş peşe izliyordum ama 4.bölüm sonunda bana dur dedin durdum bende dahada vakit bulamadım :kiki::kiki::kiki: ama bu akşam izleyecem 5.bölümü 6.bölüme yarın geçeriz @destere gece olmadan izleyemez zaten :D

vlla ozan ben ilk sezonu bitiricektim belkide ogün peş peşe izliyordum ama 4.bölüm sonunda bana dur dedin durdum bende dahada vakit bulamadım :kiki::kiki::kiki: ama bu akşam izleyecem 5.bölümü 6.bölüme yarın geçeriz @destere gece olmadan izleyemez zaten :D
Dur dediysek Stop değil Pause dedik. Yani izlemeyi bırak demedik. :D:D

gece izliyorumda sanki ilk bölümdeki sahne gibi bişeymi çıkıyor ? bekle bekle yok :) bir ara 6. bölümde tam kız dalmıştı olaya kısa kestiler :)

Dur dediysek Stop değil Pause dedik. Yani izlemeyi bırak demedik. :D:D
vakit bulamadım ama bu akşam 5.bölümü izlerim 6.bölümüde yarın bakarız artık az yarına bekleyin bizi :bhr::bhr::bhr:

gece izliyorumda sanki ilk bölümdeki sahne gibi bişeymi çıkıyor ? bekle bekle yok :) bir ara 6. bölümde tam kız dalmıştı olaya kısa kestiler :)
6.bölümü izledinmi sen :D kaçıncı bölümdesin

vakit bulamadım ama bu akşam 5.bölümü izlerim 6.bölümüde yarın bakarız artık az yarına bekleyin bizi :bhr::bhr::bhr:

6.bölümü izledinmi sen :D kaçıncı bölümdesin

pardon 5. bölümde dediğim sahne..... 6 . bölüme bu gece devam ederim umarım diziyi geceye bıraktığımız için sarah bize bir kıyak çeker :)

tüyo falan vermedimki ben karakterleri 1.bölümü izleyende biliyor ne var bunda gözlüklü klon işte
:):):)

sarahın konuşması sizede tuhaf gelmiyormu ingilizceye tam hakim olan bir arkadaşımız varmı forumda ona sormak isterdim.. özellikle sarah karakterinin konuşma şekli çok değişik sempatik geliyor kızda şivemi var nedir ???

@OzaN @sürgünüm

Bütün karekterlerde şive var.:)

sarahın konuşma şekli çarpıcı :) yada bana öyle geliyor mesela değilmi şeklinde çevrilen yerde onyeh gibi bişey söylüyor .. yada onu sen öldürdün derken kizyukildem şeklinde bir konuşması var ilginç yada çok hızlı yada sarah tatlı bişey :)

sarahın konuşma şekli çarpıcı :) yada bana öyle geliyor mesela değilmi şeklinde çevrilen yerde onyeh gibi bişey söylüyor .. yada onu sen öldürdün derken kizyukildem şeklinde bir konuşması var ilginç yada çok hızlı yada sarah tatlı bişey :)
Benimde İngilizcem çok iyi değil ama serviste turist taşımacılığı yaptığımız için anlıyoruz çat pat.:)

altyazısız izleyince anlayabiliyormusun en az yüzde ellisini?
Turistlerle belli kelimeleri kullanarak konuşuyoruz çok iyi bilmene gerek yok,diziyi izlerken bilmediğim kelimelerle karşılaşınca diziye olan konsantrasyonum bozuluyor o yüzden altyazılı izlemeyi tercih ediyorum.:)

Son düzenleme:
Turistlerle belli kelimeleri kullanarak konuşuyoruz çok iyi bilmene gerek,diziyi izlerken bilmediğim kelimelerle karşılaşınca diziye olan konsantrasyonum bozuluyor o yüzden altyazılı izlemeyi tercih ediyorum.:)

keşke altyazısız izleyebilsek orjinal haliyle süper bişey olurdu ?

@OzaN mıydı kimdi tam bilemiyorum ama altyazısız izliyorduda kimdi ? çıkaramadım ..