ya da sıkıştığın an çağır gelmesinForumdahs gibi bir üye her foruma lazım.) Sıkıştığın anda çağır gelsin senle izlesin)
ya da sıkıştığın an çağır gelmesinForumdahs gibi bir üye her foruma lazım.) Sıkıştığın anda çağır gelsin senle izlesin)
Niye gelmesin destere?ya da sıkıştığın an çağır gelmesin))
ben daha geldiğini görmedimNiye gelmesin destere?
Hmm anladım. Geçen uğramış işte.ben daha geldiğini görmedim100 defa etiketledik daha uğradığına şahit olmadık)
uğramışta nereye uğramış ?Hmm anladım. Geçen uğramış işte.
Sen şimdi adam topla bu dizi için bir bakarız artık.Yani bende olmasam halin ne olacak cidden.
Yorumlarına bakıyorum da biraz bu sezon diğer sezonlara göre düşük gidiyor sanki?3x4. Bölüm
güzeldi idare eder bir bölüm
big boo yu geçmişiyle bugünüyle ayrıntısıyla seyrettik eskiden güzel bir sevgilisi varmış onunla olan aksiyonlar güzeldi
penny ile boo nun sohbetleri hristiyanlık tanrı ve eşçinsellikle ilgili sohbetleri ilginçti
sam healey red e aşık oldu sanırım
caputo nun hapishaneyi şirket ortaklarına gezdirdiği sahnelerde yer yer komik olaylar yaşandısonunda caputo başarılı oldu gibi
piper doğum gününde ailesine kız arkadaşı alex le çiftleştiğini bağıra çağıra söylediannesi kulağını çeksede kız rahat artık
nicky geri dönsün nicky i isteriz
@Harunnn60 izlemesende ben etiketleyeyim seni izlermiş gibi yap
@Çiğdem- sende izlemeyi unutma
@xemrexxx senide atlar kovalasın
niye bakıyorsun izleyeceğin bölümlerin yorumu bunlar bakmaman lazımYorumlarına bakıyorum da biraz bu sezon diğer sezonlara göre düşük gidiyor sanki?)
Hayır spoiler'lara değil.niye bakıyorsun izleyeceğin bölümlerin yorumu bunlar bakmaman lazım)
şimdi oldu ?Hayır spoiler'lara değil.İlk yorumlarına bakıyorum. hani genel yorum olur ya.
bu ne dizisi ayoll hergün farklı farklı dizilerle geliyorsun aklım karıştı artık3x4. Bölüm
güzeldi idare eder bir bölüm
big boo yu geçmişiyle bugünüyle ayrıntısıyla seyrettik eskiden güzel bir sevgilisi varmış onunla olan aksiyonlar güzeldi
penny ile boo nun sohbetleri hristiyanlık tanrı ve eşçinsellikle ilgili sohbetleri ilginçti
sam healey red e aşık oldu sanırım
caputo nun hapishaneyi şirket ortaklarına gezdirdiği sahnelerde yer yer komik olaylar yaşandısonunda caputo başarılı oldu gibi
piper doğum gününde ailesine kız arkadaşı alex le çiftleştiğini bağıra çağıra söylediannesi kulağını çeksede kız rahat artık
nicky geri dönsün nicky i isteriz
@Harunnn60 izlemesende ben etiketleyeyim seni izlermiş gibi yap
@Çiğdem- sende izlemeyi unutma
@xemrexxx senide atlar kovalasın
destere bu diziye tek başına izliyor.bu ne dizisi ayoll hergün farklı farklı dizilerle geliyorsun aklım karıştı artık
bu ne dizisi ayoll hergün farklı farklı dizilerle geliyorsun aklım karıştı artık
ben çiğdem kadar yalnız kalmadımdestere bu diziye tek başına izliyor.Geçen senle dalga geçmişti konuda yalnız kaldın diye sende şimdi onla dalga geç.
bu yer cücesi @xemrexxx hemen kötü haberi duyuruyor vampir dizilerimin ikiside cumaya atılmış ikiside biticek diyor aaaaaben çiğdem kadar yalnız kalmadımyalnız olsam bile çatacak birilerini buluyorum mecbur damlıyorlar konuya)
ne güzel olmuş çok üzüldümbu yer cücesi @xemrexxx hemen kötü haberi duyuruyor vampir dizilerimin ikiside cumaya atılmış ikiside biticek diyor aaaaa
Gece rüyana girmiyor mu korkmuyormusun piss. Ben genelde kadınlar çok korkar diye bilirimbu yer cücesi @xemrexxx hemen kötü haberi duyuruyor vampir dizilerimin ikiside cumaya atılmış ikiside biticek diyor aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?