@Çiğdem- bildiğimiz kızlardan değil erkek gibi kız yani yiğit cesur mert falan filan nedersen artıkGece rüyana girmiyor mu korkmuyormusun piss. Ben genelde kadınlar çok korkar diye bilirim![]()
@Çiğdem- bildiğimiz kızlardan değil erkek gibi kız yani yiğit cesur mert falan filan nedersen artıkGece rüyana girmiyor mu korkmuyormusun piss. Ben genelde kadınlar çok korkar diye bilirim![]()
Bunun hem kız hem erkek gibi yönleri var ne olduğu belli değil@Çiğdem- bildiğimiz kızlardan değil erkek gibi kız yani yiğit cesur mert falan filan nedersen artık))
@Çiğdem- efe sana ne olduğu belli değil dedi? terliğini oklavanı hazırladınmı şunu bir evire çevire döv, bu hafta ceceliyede 1 puan ver hatta fırına at sabun yap efeden en iyisiBunun hem kız hem erkek gibi yönleri var ne olduğu belli değilBilim insanlarıda bilmiyor
![]()
O bilir ya böyle olduğunu@Çiğdem- efe sana ne olduğu belli değil dedi? terliğini oklavanı hazırladınmı şunu bir evire çevire döv, bu hafta ceceliyede 1 puan ver hatta fırına at sabun yap efeden en iyisi) başka türlü sinirin geçmez
)
noldu oklavayı görünce anında yelkenleri suya indirdinO bilir ya böyle olduğunuKendisi kabadayıdır zaten herkesi evire çevire döver
![]()
Gelsin onun oklavasıda varsa benimde beyzbol sopam varnoldu oklavayı görünce anında yelkenleri suya indirdin)
@Çiğdem- gel şunu fırına at ya kurtulalım hem efeden hem ceceliden![]()
ne güzel olmuş çok üzüldüm![]()
![]()
@destere moralim bozuk zaten inş ikisi aynı anda bitmez birisi biterse ordakı oyuncuları diğer diziye alırızGece rüyana girmiyor mu korkmuyormusun piss. Ben genelde kadınlar çok korkar diye bilirim![]()
Gelsin onun oklavasıda varsa benimde beyzbol sopam var
![]()
Bunla bir atışta @Çiğdem- bitti
Sonuncusu yakışıklı@destere moralim bozuk zaten inş ikisi aynı anda bitmez birisi biterse ordakı oyuncuları diğer diziye alırız
ayy böyle vampirlerden hiç korkulurmu @EFE UYSAL keşke bizim evimizede gelseler
![]()
![]()
Verene kadar ben onu yok etmiş olacam zaten
sen çatapatınla ateş edene kadar bu füzelerden biri senide ceceliyide unufak edecektirVerene kadar ben onu yok etmiş olacam zaten![]()
Gelsin onun oklavasıda varsa benimde beyzbol sopam var
![]()
o çubuklamı korkutucaksın beni efe uyal o çubuğu kırdırma kafandanoldu oklavayı görünce anında yelkenleri suya indirdin)
@Çiğdem- gel şunu fırına at ya kurtulalım hem efeden hem ceceliden![]()
o çubuklamı korkutucaksın beni efe uyal o çubuğu kırdırma kafanda
![]()
Atom bombası hızına o yetişemezsen çatapatınla ateş edene kadar bu füzelerden biri senide ceceliyide unufak edecektir![]()
bu dizilerin zaten kitlesi kızlar yanı kızlar izliyor o dizileri devir değişti artık
Hangisine?bu dizilerin zaten kitlesi kızlar yanı kızlar izliyor o dizileri devir değişti artık
senie yabancı diziye başlatalım bence![]()
son dönemlerin en popüler dizisi the flash örümcek adam seviyorsan eğer örümcek adam havası olan çok güzel bir süperkahraman dizisidir biraz ufkun açılsınHangisine?![]()
sizin oklava atışmalarınız bugs bunny ile kızılbıyık cüce sam in dülleosunu hatırlattıHangisine?![]()