Netflix Orange Is the New Black 3. Sezon Yorumları

Hmm anladım. Geçen uğramış işte. :D

Sen şimdi adam topla bu dizi için bir bakarız artık.:F Yani bende olmasam halin ne olacak cidden. :A
uğramışta nereye uğramış ? :) bize selam verdiği yok :)
ben etiketlemeleri yaptım başlayan başlar başlamazlarsada hiçkimseyi zorlamam :)

3x1. Bölüm ..

piper ı özlemişiz bu bir gerçek
üçüncü sezonun ilk bölümü yer yer çok güzel sahnelerle yer yer sıkıcı yerleriyle bir şekilde geçti bazı sahneler gerçekten harikaydı ..
piper alex ine kavuştu , artık bol bol oynaşıp dursunlar
red durulmuş artık hazır tunele beton dökerek kanundışı yollara sapmayacağını göstermeye çalışıyordu fakat dükkanın kapatıldığını duysa tekrar tuneli açacaktır :)
müdür caputo ile aksak bennet arasındaki masturbaskon diyaloğu komikti :)
anneler günü dolayısıyla çocukların cezaevnine yaptığı ziyaret yer yer sıkıcı geçti ..
danışman healey in yanına yeni bir zenci kadın danışman atanmış o da renkli bir karaktere benziyor berdie rogers
nicky kadınlara kıçını gösterince kadınlar yanlış anlıyor nicky nin kendilerini taciz ettiğini düşünüyor oysa kadın orda eğilmiş uyuşturucu kontrolü yapıyordu :)
en güzel sahnelerden biri çatlak tiffany nin doğmamış çocukları için yaptırdığı küçük mezar haçları üstünde big boo ile gerçekleştirdiği sohbetti harikaydı :))
dayanara hamileliğinin son aşamasın doğurdu doğuracak :))
@Harunnn60 @sürgünüm @MelankoliK @Forumdash @xemrexxx

3x2. bölüm

yine yer yer sıkıcı yer yer komik güzel sahneler vardı bazı diyaloğlar çok uzun tutuluyor sıkıyor onun haricinde güzel sahneleri harikaydı ..
bölüm sonundaki piper alex şovu harikaydı :) özellikle sevenlerini bekliyoruz bölüme @Harunnn60 @sürgünüm ? :)
tahtakuruları ve bitler kızlara musallat oldu bölüm boyu kadınlar donlarla şow yaptı :) tabi orda gardiyan olmak vardı en güzel meslek sanırım tabi aralarında iğrenç vücuda sahip olanalrda var big boo gibi :)
dayanara ve bennet arasındaki aşk rüzgarı tüm hızıyla devam ediyor ? bennet önce çocuğu mendez in annesine vermeyi kabul etmedi ama sanırım dayanara nın ailesini görünce fikri değişmiştir ,
caputo renkli bir vatandaş yer yer komik diyaloğlarla bölüme renk kattı
nicky uyuşturucuyu dışarı çıkarmayı düşünüyordu ama yerinde bulamadı
red ve healey arasındaki diyaloğ güzeldi
piper la alex dargın başladılar bölüme ama bölüm sonundaki kafakol güreşleri görülmeye değerdi:)

3x3. bölüm

başları sıkıcı sonları güzeldi :) bölüme nicky damga vurdu
yalnız dizide şimdiki favorim penny;(tifanny) onun sahnesi gelince daha bir zevkle izliyorum :)
özellikle piper alex güreşlerine alıştık dakka bir gol bir sevişiyordu kızlar :)
yeni danışman mor zenci kadın mahkumlarla iyi anlaşıyor onun sayesinde alex ve piperda anlaşmazlığa son verdi market ve çürük meyve diyaloğları süperdi :)
nicky kurnazlık yapacağım derken çok kötü tuzağa düştü elektrikçi luchek kadını sattı resmen uyuşturucuyuda aldı nicky de başka cezaevine nakledildi durumlar kötü nicky açısından..
geri dönüş sahneleri yine sıkıcı geçiyor
müdür caputo nun eski müdür natalie yi tehtit edişi işe yaradı gibi sanırım hapishane kapanmayacak
bennet topalı artık cezaevinede uğramıyor bir önceki bölümden dayanarayı terketmeye meyillenmişti zaten :)
dayanarada bir türlü doğuramadı gitti.
ilginç bir diyaloğ daha vardı kadınlar arasında, meğersem insan ağzı sakso çekmek için evrim geçirmiş :) uzun dişler bu nedenle kısalmış zaman içinde :)

insan ağzındaki evrim sürecinin sakso ile alakasınıda bu bölüm sayesinde öğrenmiş olduk :))
@Harunnn60 @sürgünüm @OzaN

Ben yinede yazayım da içimde kalmasın. Bu sene dizilerim fazla o yüzden bu dizinin 3.sezonunu yaza doğru erteledim. :) Suan buna baslarsam pek zevk alamam hem dersler var hem diğer diziler var.

O yüzden 3.sezonu simdi izlemeyecegim. Ama tabi beni her bölüme etiketleyebilirsin sorun olmaz. :D @destere

3x4. Bölüm

güzeldi idare eder bir bölüm :)
big boo yu geçmişiyle bugünüyle ayrıntısıyla seyrettik eskiden güzel bir sevgilisi varmış onunla olan aksiyonlar güzeldi :)
penny ile boo nun sohbetleri hristiyanlık tanrı ve eşçinsellikle ilgili sohbetleri ilginçti
sam healey red e aşık oldu sanırım :)
caputo nun hapishaneyi şirket ortaklarına gezdirdiği sahnelerde yer yer komik olaylar yaşandı:)sonunda caputo başarılı oldu gibi
piper doğum gününde ailesine kız arkadaşı alex le çiftleştiğini bağıra çağıra söyledi :) annesi kulağını çeksede kız rahat artık :)
nicky geri dönsün nicky i isteriz :)

@Harunnn60 izlemesende ben etiketleyeyim seni izlermiş gibi yap :)

@Çiğdem- sende izlemeyi unutma :)
@xemrexxx senide atlar kovalasın :)

3x4. Bölüm

big boo yu geçmişiyle bugünüyle ayrıntısıyla seyrettik eskiden güzel bir sevgilisi varmış onunla olan aksiyonlar güzeldi :)
penny ile boo nun sohbetleri hristiyanlık tanrı ve eşçinsellikle ilgili sohbetleri ilginçti
caputo nun hapishaneyi şirket ortaklarına gezdirdiği sahnelerde yer yer komik olaylar yaşandı:)sonunda caputo başarılı oldu gibi
piper doğum gününde ailesine kız arkadaşı alex le çiftleştiğini bağıra çağıra söyledi :) annesi kulağını çeksede kız rahat artık :)

Yorumlarına bakıyorum da biraz bu sezon diğer sezonlara göre düşük gidiyor sanki? :))

3x4. Bölüm

bu ne dizisi ayoll hergün farklı farklı dizilerle geliyorsun aklım karıştı artık :F:F:F