2x9. bölüm
piper ın babaannesinin cenaze töreni için cezaevinden çıktığı bölümdü , çıkışı pek umduğu gibi gitmedi özellikle lary kazmasının kendisini aldattığını öğrendiğinde hayaller altüst oldu kadında
piper ın kardeşi cal ın cenazeyi düğün evine çevirdiği sahnede güzeldi
vee ve red arasındaki rekabet kızıştı geçmişe dönük ilk karşılaştıkları kısımda red le vee nin arkadaş olarak işe başladıklarını ama sonra vee nin puştluk yapıp red i devre dışı bırakışını izledik
@Forumdash ın dediği gibi bende bu savaşta red den yanayım nedeni sanırım red in belli ilkeleri oluşu mesela uyuşturucuya kesinlkle karşı duruşu daha bir dürüst bir karakteri çağrıştırıyor
vee ise çıkarı için anasını boyayıp babasına metres diye kakalayacak karakterdeymiş gibi :
2x10
alex i sevmezdim ama gördüğüm için mutluyumçünkü onun sayesinde piper ın ayrıntılarınıda görmüş olduk estetik açıdan kalite kattı diziye
piper ın larry nin kendisini polly ile aldattığını öğrenip polly e, boklu yanık kase göndertmesi hoştu komikti
bay healy ve kafadan kontak hristiyan penny nin psikoloji dersi müşteri çekmedi boşa beklediler
nicky nin uyuşturucuyu kullanmayıp red e teslim edişine sevindim
pussy adlı kel oğlan kılıklı kızın çılğın göz den dayak yediği sahnede kertenkele kafalı kıza üzüldüm
vee nin, boo tosuncuğundan aldığı bilgiyle red in tunelini keşfedişi hiç hoş olmadı, umarım vee ye en kısa zamanda bir kazık girer
topal gardiyan bir türlü cezaevinde otorite kuramadı her yerde karşısına dayana engeli çıkıyor vatandaşta bu hırsını suçu mendeze atarak giderdi ,
iyide oldu mendez kazmasını hiç sevmezdim geldiği gibi gitti
ama mendez kazmasının topal gardiyandan daha cesur olduğu bir gerçek
@Forumdash senin hiç dikkatini çektimi healy nin chris adlı orta yaşlı psikoloğuben kadını çok sevdim özellikle oturuşuyla dikkatimi çekti
Healy'nin eski karısımıymış o Orayı bi daha geri sarıp izlemeye üşendim
Kadın güzeldi de oturuşuyla beni tavlamadı Bi [HASHTAG]#Hannibal[/HASHTAG] 'daki sarışın psikolog değil yani Kadını daha çok #Rectify'deki Daniel'le sergide sohbet eden kadına benzettim
Kadın güzeldi de oturuşuyla beni tavlamadı
Bu arada
Vee için söylediğin metresli söze aynen katılıyorum Allah'ın yarmagülü nerden geldi düzeni bozdu iyice