bende şaşırdım ya seviyorumda , öyle çok değilAlex ve Piper ikilisinden birinide mi sevemedin.Ya Deli Göz Suzanne?
bende şaşırdım ya seviyorumda , öyle çok değilAlex ve Piper ikilisinden birinide mi sevemedin.Ya Deli Göz Suzanne?
Bi önceki bölümde Mendez'e tecavüz suçlamasıyla plan yaktıklarında tepki gösterseydi ya.Şimdi nasılsa sevgilisi özel izini kaptı dışarıda hamile kalacağını söyleyecek rahatladı tabi.Mendez'le muhatap olmasına çok kızdım.Hapsihane müdürünün dudaktan öpmesinede tepki göstermedi.
dizi muhteşem geri dönüşlerde biraz sıkılıyor insan .. yoksa konunun geçtiği cezaevi ve karakterler harika ben bir solukta bitirdim diziyi9.bölümü izledim
Yorumaları okudum ben ve @destere hariç kimse ısınamamış diziye.
Benim açımdan bir kadın ceza evindeki olayları konu alması zaten başlı başına bir farklılık ve cezbedici durumdur gerçekçilik de bu kadar yüksek seviyede olunca insanı alıp götürüyor.
Flashback hikaye ve kurgusuna daha çok özen gösterilirse dizi tadından yenmeyecek.
Danışmanın meğer gözü varmış Piper'de kızı Şükran günüde hücreye kapattı.Piper'de ağzına ne gelirse söyledi iyi de yaptı.
Bölümde dans sahnesi süperdi.Buyurun;
Finalde ki sevişme sahneside sürpriz olsun izleyin görün.Bir sonraki bölümü merakla bekliyorum.
8/10
Planı biliyor muydu ki ben bilmiyordu diye hatırlıyorum. Muhatap olması biraz zorunluluktan.
Dudaktan öpme olayını hatırlamadım?
Evet biraz öyle ama Piper'i gerçekten seviyor@Ahmad Larry hala ergenlikten çıkamamış,dizide hiç tutmadığım isimlerden.
Larry'e hiç güvenmiyorum nedense final bölümünde Piper'i terk ederse şaşırmam.Evet biraz öyle ama Piper'i gerçekten seviyorAlex de bence seviyor ama bir Larry kadar değil
Umarım öyle bir şey olmaz.Larry'e hiç güvenmiyorum nedense final bölümünde Piper'i terk ederse şaşırmam.
İkisi birbirine daha çok yakışıyor.Umarım öyle bir şey olmaz.
Larry ve Piper daha çok yakışıyorİkisi birbirine daha çok yakışıyor.
Larry Piper'in yanında çocuk gibi kalıyor,birde @destere'ye soralım.Larry ve Piper daha çok yakışıyor
Ekli dosyayı görüntüle 36246
Alex ve bu kız yakışıyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 36247
senle aynı görüşteyimForumca ikiye bölündük herhalde Larry ve Alex arasında.
Benim tercihim de Larry tabii ki. Zaten iki kızın birlikte olması gibi bir şeyi istediğim dizi veya film olmamıştır ki hele o iki kişiden biri Alex gibi itici bir kadınsa.
Forumca ikiye bölündük herhalde Larry ve Alex arasında.
Benim tercihim de Larry tabii ki. Zaten iki kızın birlikte olması gibi bir şeyi istediğim dizi veya film olmamıştır ki hele o iki kişiden biri Alex gibi itici bir kadınsa.
@Forumdash yok tabisi yüklenin bana.senle aynı görüşteyim
Birbirlerine çok tutkulular ve aralarında bi yaşanmışık var hikayeleri ilgimi çekiyor ve önceden beri izlediğim filimlerde birbirlerine yakışan lezbiyen çiftleri hep sevmişimdir,Şimdi Avrupa veya Amerika'da benimle aynı görüşe sahip binlerce insan vardır ama Türkiye'de bakış açısı farklı maalesef.ben biraz şok oldum senin onları desteklemene
sende haklısın ama ben onları yakıştıramadım yaBirbirlerine çok tutkulular ve aralarında bi yaşanmışık var hikayeleri ilgimi çekiyor ve önceden beri izlediğim filimlerde birbirlerine yakışan lezbiyen çiftleri hep sevmişimdir,Şimdi Avrupa veya Amerika'da benimle aynı görüşe sahip binlerce insan vardır ama Türkiye'de bakış açısı farklı maalesef.
Ben bu dizide Alex güvenilir biri değil o yüzden sevmiyorum.Yoksa sen dediğinin bununla alakası yok.Birbirlerine çok tutkulular ve aralarında bi yaşanmışık var hikayeleri ilgimi çekiyor ve önceden beri izlediğim filimlerde birbirlerine yakışan lezbiyen çiftleri hep sevmişimdir,Şimdi Avrupa veya Amerika'da benimle aynı görüşe sahip binlerce insan vardır ama Türkiye'de bakış açısı farklı maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?