Netflix Orange Is the New Black 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Planı biliyor muydu ki ben bilmiyordu diye hatırlıyorum. Muhatap olması biraz zorunluluktan.

Dudaktan öpme olayını hatırlamadım?

dizi muhteşem geri dönüşlerde biraz sıkılıyor insan .. yoksa konunun geçtiği cezaevi ve karakterler harika ben bir solukta bitirdim diziyi

bu arada resimde süpermiş o sahneden dolayı piper hücreye atıldı

Planı biliyor muydu ki ben bilmiyordu diye hatırlıyorum. Muhatap olması biraz zorunluluktan.

Dudaktan öpme olayını hatırlamadım?
Kızın hamile olduğunu öğrenince memuriyet hayatı bitecek diye korkuya kapılmıştı o zaman Red bu planı yaptıklarını söyleyince karşı çıkmadı.

Uygulamada kız aptal davrandı şimdi Red karlı gibi gözüküyor ama Mendez'in intikamı kaçınılmaz.

1 sezon 8. 9. ve 10. bölümleri izledim.
Dizi çok güzel ilerliyor.En favori karakterim Taystee.Onun sahneleri gerçekten çok eğlenceli.Taystee gibi pozitif ve enerjik insanları çok beğeniyorum.Beğendiğim bir diger karakterse Piper'in nişanlısı Larry.

3 bölüme ortalama puanım 8.5

@Ahmad Larry hala ergenlikten çıkamamış,dizide hiç tutmadığım isimlerden.

Forumca ikiye bölündük herhalde Larry ve Alex arasında.

Benim tercihim de Larry tabii ki. Zaten iki kızın birlikte olması gibi bir şeyi istediğim dizi veya film olmamıştır ki hele o iki kişiden biri Alex gibi itici bir kadınsa.

senle aynı görüşteyim

ben biraz şok oldum senin onları desteklemene
Birbirlerine çok tutkulular ve aralarında bi yaşanmışık var hikayeleri ilgimi çekiyor ve önceden beri izlediğim filimlerde birbirlerine yakışan lezbiyen çiftleri hep sevmişimdir,Şimdi Avrupa veya Amerika'da benimle aynı görüşe sahip binlerce insan vardır ama Türkiye'de bakış açısı farklı maalesef.

sende haklısın ama ben onları yakıştıramadım ya

Ben bu dizide Alex güvenilir biri değil o yüzden sevmiyorum.Yoksa sen dediğinin bununla alakası yok.