Netflix Orange Is the New Black 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bi önceki bölümde Mendez'e tecavüz suçlamasıyla plan yaktıklarında tepki gösterseydi ya.Şimdi nasılsa sevgilisi özel izini kaptı dışarıda hamile kalacağını söyleyecek rahatladı tabi.:)Mendez'le muhatap olmasına çok kızdım.Hapsihane müdürünün dudaktan öpmesinede tepki göstermedi.:)
Planı biliyor muydu ki ben bilmiyordu diye hatırlıyorum. Muhatap olması biraz zorunluluktan.

Dudaktan öpme olayını hatırlamadım?

9.bölümü izledim

Yorumaları okudum ben ve @destere hariç kimse ısınamamış diziye.:(

Benim açımdan bir kadın ceza evindeki olayları konu alması zaten başlı başına bir farklılık ve cezbedici durumdur gerçekçilik de bu kadar yüksek seviyede olunca insanı alıp götürüyor.:)

Flashback hikaye ve kurgusuna daha çok özen gösterilirse dizi tadından yenmeyecek.:)

Danışmanın meğer gözü varmış Piper'de kızı Şükran günüde hücreye kapattı.Piper'de ağzına ne gelirse söyledi iyi de yaptı.:)
Bölümde dans sahnesi süperdi.Buyurun;

tumblr_mqzzjpvi5I1qfw572o1_500.gif

Finalde ki sevişme sahneside sürpriz olsun izleyin görün.Bir sonraki bölümü merakla bekliyorum.:)

8/10
dizi muhteşem geri dönüşlerde biraz sıkılıyor insan .. yoksa konunun geçtiği cezaevi ve karakterler harika ben bir solukta bitirdim diziyi :)

bu arada resimde süpermiş o sahneden dolayı piper hücreye atıldı :)

Planı biliyor muydu ki ben bilmiyordu diye hatırlıyorum. Muhatap olması biraz zorunluluktan.

Dudaktan öpme olayını hatırlamadım?
Kızın hamile olduğunu öğrenince memuriyet hayatı bitecek diye korkuya kapılmıştı o zaman Red bu planı yaptıklarını söyleyince karşı çıkmadı.:)
Uygulamada kız aptal davrandı şimdi Red karlı gibi gözüküyor ama Mendez'in intikamı kaçınılmaz.:)

1 sezon 8. 9. ve 10. bölümleri izledim.
Dizi çok güzel ilerliyor.En favori karakterim Taystee.Onun sahneleri gerçekten çok eğlenceli.Taystee gibi pozitif ve enerjik insanları çok beğeniyorum.Beğendiğim bir diger karakterse Piper'in nişanlısı Larry. :)

3 bölüme ortalama puanım 8.5

Forumca ikiye bölündük herhalde Larry ve Alex arasında. :)

Benim tercihim de Larry tabii ki. Zaten iki kızın birlikte olması gibi bir şeyi istediğim dizi veya film olmamıştır ki hele o iki kişiden biri Alex gibi itici bir kadınsa. :(

ben biraz şok oldum senin onları desteklemene :D
Birbirlerine çok tutkulular ve aralarında bi yaşanmışık var hikayeleri ilgimi çekiyor ve önceden beri izlediğim filimlerde birbirlerine yakışan lezbiyen çiftleri hep sevmişimdir,Şimdi Avrupa veya Amerika'da benimle aynı görüşe sahip binlerce insan vardır ama Türkiye'de bakış açısı farklı maalesef.:(

Birbirlerine çok tutkulular ve aralarında bi yaşanmışık var hikayeleri ilgimi çekiyor ve önceden beri izlediğim filimlerde birbirlerine yakışan lezbiyen çiftleri hep sevmişimdir,Şimdi Avrupa veya Amerika'da benimle aynı görüşe sahip binlerce insan vardır ama Türkiye'de bakış açısı farklı maalesef.:(
sende haklısın ama ben onları yakıştıramadım ya :)

Ben bu dizide Alex güvenilir biri değil o yüzden sevmiyorum.Yoksa sen dediğinin bununla alakası yok. :)