- Reaksiyon puanı
- 50,402
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yukardaki benim kutucuğu açmadın herhalde Bak istersen.8-9-10 izledim 10'u tek ben mi izledi Umarım yalnız değilimdir @sürgünüm???
Dizi 9-10'da iyi oldu. Alişik olmadıgımız karaktere odaklanınca pek tadı olmuyor ama son 2 bölümdür güzel hal aldı.Sezon sonunu merak ediyorum.
Piper ve Alex aşkı muhteşem yaa!! Alex gibi kadın bırakılır mı Piper Aşık oldugu herif kim??? Ergenlikten çıkamayan American pastasındaki herif.Hep aynı rollerde oynuyor galiba.Tek sevgilisi Elizabeth
Yok görmemiştim HOC'un ilk sezon yorumlariniza bakıyorum @Harunnn60 ile olanaYukardaki benim kutucuğu açmadın herhalde Bak istersen.
Bu arada arka arkaya üç bölüm birdenmi izledin?
Dün 9.bölümdü ben izledim sen 1.bölüm fazla gitmişsin Çarşambayı pas geçersin artık.Yok görmemiştim HOC'un ilk sezon yorumlariniza bakıyorum @Harunnn60 ile olana
Dün 10.bölümü izlememiz gerekmiyormuydu Ben mi hızlı gidiyorum?
Öyle yapıcam galiba Yada ara 1 hafta vereyim, çünkü 11-12.bölümü peşpeşe izlemesem ve 1 hafta ara verirsem elimin altında oldugu halde fıttırırmDün 9.bölümdü ben izledim sen 1.bölüm fazla gitmişsin Çarşambayı pas geçersin artık.
sen bir bölüm fazla gitmişsinYok görmemiştim HOC'un ilk sezon yorumlariniza bakıyorum @Harunnn60 ile olana
Dün 10.bölümü izlememiz gerekmiyormuydu Ben mi hızlı gidiyorum?
Ben mi önden gidiyorum siz mi geriden geliyorsunuz birimizlerimiz tarafından bir hafta aksatilmiş ama kimden1x9
Son dört bölüm arasında en iyisiydi ama yine de ilk bölümlerde yarattığı etki yok bende.
Danışman mı oluyor müdür mü ne oluyor tam anlayamadığım memur Sam Healy'i seviyordum. Böyle çıkması hoşuma gitmedi.
Piper'ın hücre macerası diziye değişiklik kattı. Orada konuştuğu kişi gizemliydi ama oradan bir şey çıkmadı.
Bıyıklı memurun sahnelerini hiç sevmiyorum. Red ile mutfakta olan durumu iğrençti. Yalnız dans sırasındaki dikkatli gözlemciliği güldürdü.
En sondaki olay ise haftalardır korktuğum olaydı ve tahmin ettiğim gibi puanı yükselten neden bu olmuş. En azından diziye hareket gelecek ve sonrasını merak ediyorum. Bundan sonra en sevdiğim karakter Larry'dir. Piper kusura bakmasın liderliği kendi kaptırdı.
Bu arada Taystee çok sempatik karakterdi gitmeseydi de olurdu.
Bir de adını hatırlamadığım tuhaf saçlı, garip davranışlı zencinin ailesini görmemiz de ilginçti. Flashbackte gösterirdi normalde önce.
7/10
@Forumdash 10. bölümü izlemediğim için senin yorumunu daha sonra okuyacağım.
Biz geriden geliyoruz muhtemelen. Ben yaklaşık iki hafta boyunca düzenli gidemedim. O sürede siz de yavaşlamışsınız herhalde ama sen birden gaza basma kararı alıp üçünü birden izlemişsin.Ben mi önden gidiyorum siz mi geriden geliyorsunuz birimizlerimiz tarafından bir hafta aksatilmiş ama kimden
Yok ben gaza basmamiştim.Gece izleyip bi daha foruma girip yorum yapmaya uşeniyorum Toptandı yani o bölümlerBiz geriden geliyoruz muhtemelen. Ben yaklaşık iki hafta boyunca düzenli gidemedim. O sürede siz de yavaşlamışsınız herhalde ama sen birden gaza basma kararı alıp üçünü birden izlemişsin.
Zaten dört bölüm kaldı geriye izleriz iki hafta içinde.
Harun ve biz aynı görüşteyiz sen gaza basmışsın.Yok ben gaza basmamiştim.Gece izleyip bi daha foruma girip yorum yapmaya uşeniyorum Toptandı yani o bölümler
Tamam bu hafta ne çrşm ne de cmts izlimicem haftaya cmts günü 2 bölüm birden izlicem Finali de yapmiş olcamHarun ve biz aynı görüşteyiz sen gaza basmışsın.
Süre konusuna katılıyorum ben de çoğu yorumumda yazıyorum zaten.Ben 7. bölümde takıldım kaldım.Haftasonu izlerim diğer bölümleri.Ama izlediğim bölümler güzeldi.Dizinin sadece süresi daha kısa olsa iyi olur çünkü bazen durgun sahneler biraz fazla oluyor.İzlediğim bölümlere ortalama puanım 8