Netflix Orange Is the New Black 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5.bölüm izledim

Su gibi akıyor. Laura Prepon var zaten dizide. O da su gibi akıyor.

Çok iyi bir dizi . her bölüm dahada heycanlı oluyor. gelecek bölümü daha merak ettiriyor.

Bu arada flashback konusunda bu kadar sığ olunmamalı bence, senaryonun hakkını vermeliler.

Piper'i Alex'in şikayet ettiğini nişanlısının söylememesine sevindim çünkü ikili arasında yakınlaşma bekliyorum.

Birde unutmadan Piper'in nişanlısı Amerikan Pastası'nda ki çocuk değilmi?

8/10

geçen haftanın yorumlarını yapamadım
dizi çok güzel yalnız 50 dakika değilde 43 dakika olsa iyi olur
1x2 : 7
1x3 : 7.4

6.bölümü izledim

Diziyi izlerken eğleniyorum.Karakterlerin her biri ayrı alem ve hikayelerini öğrendikçe her birine sempati duyuyorum.

İyi devam ediyor dizi, bir önceki bölüme göre daha iyiydi.

Piper ve Alex arasında yakınlaşma yavaş yavaş başlıyor,Piper'in tuvalette bulduğu telefon yüzünden başı belaya girecek diye düşündüm ama şimdilik problem gözükmüyor.Birde Piper ne zaman bir telefon görüşmesi yapsa yanı başındaki kadın sürekli ağlıyor,kadının ne derdi var diye birkez olsun sormadı.

Bu arada Piper aday olmadığı halde hapishane başkanı seçildi bakalım buna red'in tepksi ne olucak?

8/10

Son düzenleme:
1x6

Bu bölümü pek sevmedim. Hem sıkıldım pek çok yerde hem de olayların gidişatı pek hoşuma gitmedi.

Piper bölüm başında geri planda kalınca bölüme soğuk başladım.

Daha sonra Piper'ın Alex'e karşı bir anda yumuşaması hiç hoşuma gitmedi. Eğer ki ilerleyen bölümlerde ikisi arasında yakınlaşma olursa diziyi çok sevmeme rağmen bırakırcasına soğuyabilirim. Çünkü Alex en sevmediğim karakter durumunda.

Sondaki gelişme ilginçti ve bir sonraki bölümün daha iyi olacağına işaret.

6/10

millet 6. bölüme geçmiş ben 4. bölümü yeni izledim
)

bu dizi bir harika.. piper muhteşem çok sempatik geliyor bana tornavidayı cebinde unuttuğu sahne şaşırması paniklemesi harikaydı ..
bu arada tornavida sonunda şişko lezin bir tarafına girip çıkıyordu vidanın sonu felaket oldu

her bölümde cezaevindeki farklı bir karakterin geçmişine iniliyor, bu bölümde claudet in geçmişine gidildi.. meğerse kadın yanındaki çocuğa işkence eden zengin kart züppeyi öldürmekten içeri atılmış? arka plandaki hayatlarda hepsi sıradan insanlar.... demekki insanlar katil doğmaz şartlara göre katil olur veya hırsız damgası yer ?
---kimide çok şanslıdır bir memlekette başa geçer deveyi toptan yutar hırsızlığıyla övünür bizdeki başhırsızlar gibi?--
konuya dönelim
bıyıklı gardiyan piperın üstünü ararken bayağı bir avuçladı
orda gardiyan olmak istedim

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @berkann @sokak sanati @Ahmad @xemrexxx

crazy eyes çok pis biri altına işediği sahnede nefret etmiştim

Bizde hizmet sınırsız efendim.

sanırım izlemedim ismini duymuşum göz atmışlığımda olabilir ama filmi hatırlamıyorum ?
Piper'in nişanlısı o filmin serisinde oynadı.yaşı küçüktü tabi o zamanlar.Ben Son olarak 6'yı izlemiştim.
İlk 3 filmi izle beğeniceğine yüzde yüz eminim.
Tam senlik hemde +18

Piper'in nişanlısı o filmin serisinde oynadı.yaşı küçüktü tabi o zamanlar.Ben Son olarak 6'yı izlemiştim.
İlk 3 filmi izle beğeniceğine yüzde yüz eminim.
Tam senlik hemde +18
+18 se kesin izlerim
) bakalım bu diziler bitsin mutlaka boşlukta kalacağız o arayı doldururuz onunla

yakında bu biter hoc biter boş zamanlarımız çok olacak

blacklist dede geri kaldım şimdi aklıma geldi

orange a devam tam yol ileri

Yalnız değilsin ben de 5.bölümdeyim. Cumartesi peşpeşe izlerim diyordum ama öyle heycan yaratmadi bölüm sonu bende gtim yattım

1x7

Dizi ilk bölümlerindeki heyecanını kaybetti gibi bende. Hala iyi tabii ama bu bölümü de ilk beş bölüm kadar sevemedim, bazı yerlerde sıkıldım.

Olaylar Piper ekseninden çıkmaya başladı. Oysa ben onun maceralarını seviyordum en çok.

Bir de bölümler çok uzun ya.
Gereksiz kısımları ayıklayıp 45 dakika civarı yapsalar ya bölümleri...

7/10

Bu arada bu bölümü normalden geç izledim ama herkes gecikmiş herhalde.
O zaman bu Cumartesi izlemeyelim. (Ben de izleyemeyecektim zaten yarın) 8. bölüm Çarşamba olsun.

orange da 5 ve 6. bölümleri izledim dizinin her bölümü çok çok güzel piper muhteşem oyuncu bence .. sempatik ve hoş bir kadın aşık olunası cinsten keşke şu lezlik olayı olmasa

5. bölümün konusu baştan sona yakalanamayan tavuk hikayesiyle geçti o tavuğu red in öyle bir anlatışı varki sanırsın elmas yumurtlayan tavuk
tavuk ilerki bölümlerde karşımıza çıkarmı bilmiyorum ama öyle bir ortamda tavuk insanları heyecanlandırmaya yetti red kesmek istiyor bazılarıda içinde uyuşturucu çıkacağını umuyor sonunda piper yakalayacak bence

bu arada ispanyol anne
ispanyol anne aleida ve kızı daya arasındaki diyaloğ ilginç ana kızından dahada erospu duruyor
gitti kızının göz koyduğu topal gardiyana göz dikti

6. bölüme seçimler damga vurdu her grup temsilciyi oyla seçerken beyaz grubun temsilcisi emrivakiyle piper oldu bakalım işler ne yönde ilerleyecek
çılğın göz ün seçimlerdeki dans sahnesi muhteşemdi

5. bölüm= 8.5 puan
6. bölüm =9 puan

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @primavera @sokak sanati @Ahmad @berkann @xemrexxx

bazı arkadaşları konuyu okusunlar diye değil sırf diziye başlasınlar diye teşvik amaçlı ekliyorum