Netflix Orange Is the New Black 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x1

İyi bir başlangıç bölümüydü, umarım böyle devam eder. :)
Oyuncuların hepsi güzel seçilmiş sırıtan yoktu. :)
Dizide bazı +18 sahneler var, aile büyüklerinin yanında izlemeyiniz. :A

Chapman ilk gün gayet iyi idare etti, yemeklere berbat demesi dışında. :D
İkinci günden kafayı yedi. :D

Genel olarak hapishane hayatını güzel bir şekilde ele almış, umarım bozmadan devam eder. :)
Ama komedi dozu az daha arttırılırsa bence daha iyi olur. :)

@OzaN o ekmeğin içindeki şey neydi? :D Anlamadım onu ama, kötü bir şey o kesin. :D
Ben de tam anlamadım onu bir tahminim var ama söylemem. :D

İlk bölüm izledim dün gece :X
Dizi ilk başlarda yavaş başlıyor ama son 1 dk'sı muhteşem tempo arttı:F
Dizide tanıdık yuz gördüm. Laura Prepon ve şu Amerikan Pastadaki çocugu:X
Laura geçen senelrde NBC için komedi dizisi yapıyordu orda da içkiye ve ve sexe düşkün.Burdaki rolü tam cuk oturmuş:F

Dizinin son sahnesi muhteşemdi:F

2.bölüme geçmemk için kendimi zor tuttum:F
Dizinin ilk bölümde draması vardı komedisini pek göremedim ama güzeldi:X
İlk bölüm için 7/10 verilir, ilerisine bakılır:X

Ben de tam anlamadım onu bir tahminim var ama söylemem. :D

kadın pedi miydi o :))

birinci bölümü izledim harikaydı +18 sahnelerde var @xemrexxx ve @Çiğdem- ve @Yakamoz-Asi kaçırmaz diziyi mutlaka izlemeleri lazım beğeneceklerine eminim :)

dizide geriye dönüş sahnelerinden pek hoşlanmam onun haricinde çok iyi bir başlangıç yaptı ,kadın çok güzel ama ne talihsizliktir lezlik var bu lez karakterler her dizide olmak zorundamıdır :) cezaevindeki sahneler çok güzeldi hoştu dram ağırlıklı ama komik sahnelerde epey var dizide...:)

@Forumdash @sürgünüm @berkann @Ahmad @sokak sanati @Yakamoz-Asi

Çok kötü sahneydi yaa:F Fare koysalardı daha iyiydi. Nimete naptılar öyle:(

kadın haketmişti ama varmı öyle yemekleri beğenmemek ne güzel sohbet ediyorlardı :))

peki şampuan diye sperm veren görevliye ne demeli :))) iğrenç ötesi :)

kadın pedi miydi o :))

birinci bölümü izledim harikaydı +18 sahnelerde var @xemrexxx ve @Çiğdem- ve @Yakamoz-Asi kaçırmaz diziyi mutlaka izlemeleri lazım beğeneceklerine eminim :)

dizide geriye dönüş sahnelerinden pek hoşlanmam onun haricinde çok iyi bir başlangıç yaptı ,kadın çok güzel ama ne talihsizliktir lezlik var bu lez karakterler her dizide olmak zorundamıdır :) cezaevindeki sahneler çok güzeldi hoştu dram ağırlıklı ama komik sahnelerde epey var dizide...:)

@Forumdash @sürgünüm @berkann @Ahmad @sokak sanati @Yakamoz-Asi
hahaha denyoya bak artı 18 var diye neden izleyeyim bizi kendin gibi pis düşünceli sandın heralde :kiki::kiki:

hahaha denyoya bak artı 18 var diye neden izleyeyim bizi kendin gibi pis düşünceli sandın heralde :kiki::kiki:

orda şunu demek istedim hanı siz özgürlüklerden yanasınız sanata ve sanatçıya yapılan sansüre karşısınız o açıdan şeetmiştim ama size iyilik yaramaz ne haliniz varsa görün :)

@destere şampuana çok değişik anlam yüklemişsin bence öyle değildir o ya. :D

Evet bence de ped. :D

Bu arada genel olarak beğenildiğine sevindim. Yarın ikinci bölümü izleme günü geldi diye seviniyorum. Orphan Black'ten sonra yine Black'li iyi bir dizimiz daha oldu gibi. :D

Bende bu akşam izlemeye başlıyorum,bu gece bir bölümden fazla izlemezseniz sevinirim.:) @OzaN

@destere şampuana çok değişik anlam yüklemişsin bence öyle değildir o ya. :D

Evet bence de ped. :D

Bu arada genel olarak beğenildiğine sevindim. Yarın ikinci bölümü izleme günü geldi diye seviniyorum. Orphan Black'ten sonra yine Black'li iyi bir dizimiz daha oldu gibi. :D

orayı tekrar izle istersen tamda dediğim gibi çıkacak :)
kadın çıkar çıkmaz adam büyük şişeyi masaya koyuyor sonra faaliyete başlıyor:) demekki büyük şişeden ufaklarına aktarma yapıyor :))

Bende bu akşam izlemeye başlıyorum,bu gece bir bölümden fazla izlemezseniz sevinirim.:) @OzaN
Yok izlemeyeceğiz zaten. Bir bölüm Çarşamba bir bölüm Cumartesi şeklinde izliyoruz. :):)

orayı tekrar izle istersen tamda dediğim gibi çıkacak :)
kadın çıkar çıkmaz adam büyük şişeyi masaya koyuyor sonra faaliyete başlıyor:) demekki büyük şişeden ufaklarına aktarma yapıyor :))
O kadar iğrenç olduğuna inanmak istemiyorum bırak masum düşüncelerimizle kalalım. :D

Yok izlemeyeceğiz zaten. Bir bölüm Çarşamba bir bölüm Cumartesi şeklinde izliyoruz. :):)

O kadar iğrenç olduğuna inanmak istemiyorum bırak masum düşüncelerimizle kalalım. :D

aynen :))

zaten o yemekte çıkanda reçel sürülmüş ekmekti :)

1x1
genel olarak iyiydi , ilk bölüm olduğu için dram daha fazlaydı , komedi daha azdı zamanla artacaktır
oyuncular çok fazla tanıdık gelmedi zamanla alışırım zaten , bazı sahneler çok ilgi çekiciydi :D
dizinin süresi çok iyi , birde dizinin ismi çok hoşuma gidiyor :D

7

1x1
genel olarak iyiydi , ilk bölüm olduğu için dram daha fazlaydı , komedi daha azdı zamanla artacaktır
oyuncular çok fazla tanıdık gelmedi zamanla alışırım zaten , bazı sahneler çok ilgi çekiciydi :D
dizinin süresi çok iyi , birde dizinin ismi çok hoşuma gidiyor :D

7
Bence de ismi harika. Zaten dizinin adını ilk duyduğumdan beri sempati ile bakıyorum. :D