Yooo izlemedim.izledinmi ikinci bölümü ona göre yorum yapayım
Yooo izlemedim.izledinmi ikinci bölümü ona göre yorum yapayım
Dizinin S01B02 izledim
Dizi hakkında çokça yorum yapmaya gerek yok. Dizinin bendeki etkisi bir sonraki bölüme hışımla geçme isteği uyandırması. 2.bölümde de aynı istekle karşilaştim ama bi hışımla sonraki bölüm yerine hışımla player'ı kapattım
Piper'ın biber yeme sahnesi çok güzeldi.
Son sahne de süperdi.Piper'e acımamak mümkün gibi değil
Flashback sahnelerde
Aşçı kadının slikon patlatma sahnesi ve Piper'in kocasından habersiz et yeyip kocasının ağzinı koklaması (iğrenç sahneydi ama güzeldi de)
slikon patlatma sahnesi gerçekten çok güzeldi birde görüş sırasında makinadan yiyecek alamadığında isyan ettiği sahne hoştu
Çarşamba dedik, gece yarısından sonra Çarşamba sayılır izleyin isterseniz.Üçüncü bölümü bu gece izliyormuyuz? @OzaN
Pardon salı biliyordum.Çarşamba dedik, gece yarısından sonra Çarşamba sayılır izleyin isterseniz.
Yok gerçekten Salı gecesi veya Çarşamba gecesi farketmez hangi gece daha uygunsa. Zaten biz yorumu okuyana kadar Çarşamba olacak.Pardon salı biliyordum.
Pardon salı biliyordum.
House of Cards izleyeceğim çok özledim daha dayanamıyorum kusura bakma. Bunuda yarın izlerim.bu akşam resurrection 1. bölümü izle , ben izledim konusu çok farklı çok ilginç eminim beğeneceksin
Niye ya jeneriği güzel bence özellikle müziğini seviyorum.S01 B03 izlemiştim yorum yapmayı unutmuşum
Dizi yine güzel bölümdü bence;Özellikle Deli göz'le bol kahkaha attim
Şu tranvesti sanırım gerçek travesti? Erkek hallerini gösterdiğinde de göğüsleri var gibiydi😱Hannah Montana gibi giyinmesi güldürdü Karisina ise üzüldüm Hele o gardiyana iyice uyuz oldum Ne sapıklar var. Diğer gardiyanin aşık oldugu kızsa güzel değil😕
Şu masturbasyon olayı da güldürdü Piper'in kocası hala American Pie filminde kalmiş gibiydi Bu arada Piper'in lez aşkı süper bence. Ayrılmasalarmiş keşke
Dizinin etkisi hala büyük bende. Hep bir sonraki bölüme geçmek istiyorum Bu arada belirtmek isterim. 2.sezonda umarim jenerik değişir. Jeneriğini atladiğim tek dizi
Bilmem ben sevmiyorum Fazla doğallar Bıyıklısı bile varNiye ya jeneriği güzel bence özellikle müziğini seviyorum.