Netflix Orange Is the New Black 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 bölümü yarın izleyecekmişizde ben bugün izlemiş oldum kazayla
)

ikinci bölümde çok iyiydi ..
piper ın maceraları devam ediyor sununda redle anlaşma yolunu buldu epey bir süre açlık çektiysede red i yumuşatmayı başardı

dizide hem piper ın hem red in eski hayatlarına geri dönüşler var görü dönüşleri sevmiyorum ama var artık katlanıyoruz cezaevinde geçen her sahne harika ama geçmişe dönüşlerdeki bazı sahneler çok anlamsız eklenmiş gibi ..
bu eskiye dönüşlerde red in uzun boylu süslü kadının slikonlarını patlattığı sahne hoştu ..
piper ağrı kesici krem yapmak için zenciden yardım istedi ama sanırım zencide lezolardan biri son sahnede piper ı rahat bırakmayacağını gösterdi

2 bölümün sonlarına doğru çok güzel bir şarkı vardı bu şarkıyı bulamadım @sürgünüm sen bulursun eminim jenerikler ve dizideki şarkılar senden sorulur
mümkünse o şarkıyı bölüm bitince ekle buraya

İk bölümü izledim.

Hapishane hayatının kadınlar gözünden anlatılmış hali.

Herhangi bir hapishane dizisi ile karıştırılmaması gereken, kendine özgü, "eğlenceli" bir dizi.

Kadınlar girince işin içine dedikodu, laf taşıma, düşünülmeden yapılan cümlelerin ve davranışların nelere malolduğunu anlatan, kültür/alt kültür çelişkisi, kadın ilişkileri, ırkçılık vb. bir çok konuda derin ya da sathi göndermeleri olan, bir amerikan kadın hapishanesinde yaşanan olaylar üzerine kurgulanmış güzel bir dizi.

Ufak tefek kusurları, zorlamaları vs. olabilir. zaten kim mükemmel ki. dert etmeden izlemeli.

Piper-Alex ilişkisi Piper-Larry ilişkisinden daha güzeldi, kimyaları daha uyumluydu.

7/10

@OzaN @Forumdash @cevaa @Harunnn60 @destere @berkann @Ahmad

bölüm sonundaki şarkı kime ait orayı pas geçmişsin

Bu akşam ikinci bölümünüde izleyeceğim,başka ne izliyoruz?

ikinci bölümün tam bitişinde yine süper bir şarkı var o şarkıyı arıyordum ben, ama senin koyduğun şarkıda süper

HOS izleriz.. black sails yarın çıkar sanırım ..

ikinci bölümün tam bitişinde yine süper bir şarkı var o şarkıyı arıyordum ben, ama senin koyduğun şarkıda süper

HOS izleriz.. black sails yarın çıkar sanırım ..
Tamam iki bölümde house of cards izleyelim.

1x2

İkinci bölümü de ilk bölümle aynı tatta izledim bu dizi benim için olmuştur artık.

Özellikle belli bir karakter merkezli dizilerde ana karakteri sevdikten sonra diziyi sevmekte pek sıkıntı olmuyor. Piper gerçekten iyi karakter, oyuncu da çok iyi oynuyor.

@destere'ye flashbackler konusunda katılıyorum onlar biraz sıkıcı oluyor ama Allahtan fazla süre kaplamıyorlar dizide.

Bu arada daha fazla komedi bekleyenler beklemesin, bence dizi bu ayarda gidecek. Çoğunluk drama araya serpiştirilmiş komedi.

Mad Men'li sahne çok iyiydi.

8/10

bak işte onu söylemeyi unutmuşum iyiki hatırlattın

piper da benim gibi mad men hastasıymış

Piper'e yemek verdilermi,kızcağız açlıkan ölecek.

Söylersek bölümün anlamı kalmaz.

piper karakterine hayat veren taylor shiling de çok iyi oyuncu mimiklerini kullanışı mükemmel

bölüm sonundaki zencinin kendisine dokunduğu anda piper da yüz değişimi muhteşemdi

Diziyi daha izlemedim ama yarın 1. bölümünü izlemeyi düşünüyorum

piper karakterine hayat veren taylor shiling de çok iyi oyuncu mimiklerini kullanışı mükemmel

bölüm sonundaki zencinin kendisine dokunduğu anda piper da yüz değişimi muhteşemdi
Ozan tüyo vermedi.

Alex ve Piper arasında ilişki ne oldu?