Netflix Orange Is the New Black 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de tam anlamadım onu bir tahminim var ama söylemem.

İlk bölüm izledim dün gece

Dizi ilk başlarda yavaş başlıyor ama son 1 dk'sı muhteşem tempo arttı

Dizide tanıdık yuz gördüm. Laura Prepon ve şu Amerikan Pastadaki çocugu

Laura geçen senelrde NBC için komedi dizisi yapıyordu orda da içkiye ve ve sexe düşkün.Burdaki rolü tam cuk oturmuş

Dizinin son sahnesi muhteşemdi

2.bölüme geçmemk için kendimi zor tuttum

Dizinin ilk bölümde draması vardı komedisini pek göremedim ama güzeldi

İlk bölüm için 7/10 verilir, ilerisine bakılır

@destere tek bölüm izle bari.baksana kimse ikinci bölüme geçmemiş.

Ben de tam anlamadım onu bir tahminim var ama söylemem.

kadın pedi miydi o
)

birinci bölümü izledim harikaydı +18 sahnelerde var @xemrexxx ve @Çiğdem- ve @Yakamoz-Asi kaçırmaz diziyi mutlaka izlemeleri lazım beğeneceklerine eminim

dizide geriye dönüş sahnelerinden pek hoşlanmam onun haricinde çok iyi bir başlangıç yaptı ,kadın çok güzel ama ne talihsizliktir lezlik var bu lez karakterler her dizide olmak zorundamıdır
cezaevindeki sahneler çok güzeldi hoştu dram ağırlıklı ama komik sahnelerde epey var dizide...

@Forumdash @sürgünüm @berkann @Ahmad @sokak sanati @Yakamoz-Asi

Çok kötü sahneydi yaa
Fare koysalardı daha iyiydi. Nimete naptılar öyle

kadın haketmişti ama varmı öyle yemekleri beğenmemek ne güzel sohbet ediyorlardı
)

peki şampuan diye sperm veren görevliye ne demeli
)) iğrenç ötesi

öyleydi tabi kadın odadan çıktıktan sonra, adam anında şeyine sarılıp boşları doldurmaya başladı ya
)) ordan çıkardım
Ben kadından tahrik olup öyle yapmiştir sanmıştım
O zaman en beter sahne 2 diyeyim

hahaha denyoya bak artı 18 var diye neden izleyeyim bizi kendin gibi pis düşünceli sandın heralde

hahaha denyoya bak artı 18 var diye neden izleyeyim bizi kendin gibi pis düşünceli sandın heralde

orda şunu demek istedim hanı siz özgürlüklerden yanasınız sanata ve sanatçıya yapılan sansüre karşısınız o açıdan şeetmiştim ama size iyilik yaramaz ne haliniz varsa görün

@destere şampuana çok değişik anlam yüklemişsin bence öyle değildir o ya.

Evet bence de ped.

Bu arada genel olarak beğenildiğine sevindim. Yarın ikinci bölümü izleme günü geldi diye seviniyorum. Orphan Black'ten sonra yine Black'li iyi bir dizimiz daha oldu gibi.

Bende bu akşam izlemeye başlıyorum,bu gece bir bölümden fazla izlemezseniz sevinirim.
@OzaN

orayı tekrar izle istersen tamda dediğim gibi çıkacak

kadın çıkar çıkmaz adam büyük şişeyi masaya koyuyor sonra faaliyete başlıyor
demekki büyük şişeden ufaklarına aktarma yapıyor
)

Bende bu akşam izlemeye başlıyorum,bu gece bir bölümden fazla izlemezseniz sevinirim.
@OzaN
Yok izlemeyeceğiz zaten. Bir bölüm Çarşamba bir bölüm Cumartesi şeklinde izliyoruz.

O kadar iğrenç olduğuna inanmak istemiyorum bırak masum düşüncelerimizle kalalım.

Yok izlemeyeceğiz zaten. Bir bölüm Çarşamba bir bölüm Cumartesi şeklinde izliyoruz.

O kadar iğrenç olduğuna inanmak istemiyorum bırak masum düşüncelerimizle kalalım.

aynen
)

zaten o yemekte çıkanda reçel sürülmüş ekmekti

1x1
genel olarak iyiydi , ilk bölüm olduğu için dram daha fazlaydı , komedi daha azdı zamanla artacaktır
oyuncular çok fazla tanıdık gelmedi zamanla alışırım zaten , bazı sahneler çok ilgi çekiciydi

dizinin süresi çok iyi , birde dizinin ismi çok hoşuma gidiyor

7

Bence de ismi harika. Zaten dizinin adını ilk duyduğumdan beri sempati ile bakıyorum.