panpa hiç takip etmiyon konuyu.qu..qu..qu.
senaryoyumu konuyumu takip edeceğim bende şaşırdım çünkü konu pek senaryoya yaklaşmıyor )
panpa hiç takip etmiyon konuyu.qu..qu..qu.
senaryoyumu konuyumu takip edeceğim bende şaşırdım çünkü konu pek senaryoya yaklaşmıyor )
sen ikisine takip et yPAbailirsin
senaryoda haluk bilginer varmıydıki bir daha okumam lazım sanırım kaçırdım o kısmı
geyik konusuna çevirmezseniz iyi olur, neticede sohbet bölümü var 14 sayfa nedir yahu
geyik konusuna çevirmezseniz iyi olur, neticede sohbet bölümü var 14 sayfa nedir yahu
engin senryo birikimini paylaşıyor selim ve bahar
capslock arkadaşımızın ismi enginmiydi öğrendiğim iyi oldu .. )
evet engin senaryoyu kurcalıyoruz baharla yönlendirmeye çalışıyoruz yazarı yazarı kendi haline bırakırsak ya davulcuya varacak ya zurnacıya ))))))
sus bakem sen pis destere kızın annesini tehdit eder en yakın arkdışınn arkasından işler çevirir
bu pis işlere neden bulaşıyor ama bir sebebi var insan aşık olduğu kişiyi kazanabilmek için insanlıktan çıkıyor normal yani )
aman pırt hepsi kıskançlıık orçun u kıskanıyon
kıskançlığın sebebi nedir boşu boşuna insan kıskanırmı orçun elifle ilgilense orçunu kim kıskanır hiç umrumda olmazdı ama niyeti bozmuş vatandaş )
bu ara emre rüyamda seni gördüm karşıma geçmiş amaaann pırt yapıyodun
tama şimdi öteki dizye geçiyom ben muhteşem in reklam arasında saat 10 gibi paylaşırım sen kıskanmaya devam et😀D