Orçun K.-8.Bölüm

?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

Oy: 1 9.1%
  • 5

• 6

Oy: 2 18.2%
  • 7

• 8

Oy: 3 27.3%
  • 9

• 10

Oy: 3 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    11
anca öyle kavuşursunz başlık parası ne kadar veriyon :F

aha şu gördüğün dağlar bana ait diğerleride babadan miras kaldı 50 bin dönüm arazi 1000 koyun 500 inek yatlar katlar ve sayısız atlar ne anlatsamki yani karınca kararınca bir servetim var helal olsun bahara :)))

aha şu gördüğün dağlar bana ait diğerleride babadan miras kaldı 50 bin dönüm arazi 1000 koyun 500 inek yatlar katlar ve sayısız atlar ne anlatsamki yani karınca kararınca bir servetim var helal olsun bahara :)))

o kadar başlık parası ver sana adriana limayı alalım :F

adriana yı istmeyenden herşey beklenir :F

adrianayaı hayır diyorum neden neden peki aşkıma sahip çıkıyorum bahar uğruna adrianayı bile elimin tersiyle itiyorum bu saygı duyulacak bir davranış benim yerimde kim olsa bu şansı geri tepmez ama sen hala iftira atıyorsun senaryondaki karakterin çabalarına bile saygın yok :))))

adrianayaı hayır diyorum neden neden peki aşkıma sahip çıkıyorum bahar uğruna adrianayı bile elimin tersiyle itiyorum bu saygı duyulacak bir davranış benim yerimde kim olsa bu şansı geri tepmez ama sen hala iftira atıyorsun senaryondaki karakterin çabalarına bile saygın yok :))))

o senn kafandaki karakter senaryoda değil panpa:F

şiirle birlikte kapanış zamanı görüşürüz sağ kalırsak ..

yarın foruma pek giremeyeceğim özel işlerden dolayı... sana kolay gelsin emre:))

deastewre haluğa laf ediyosunda benim karşıma haluk gelsin ben 1 dk düşünmem o adamdaki karizma ses tonu vs bütün gençlere taş çıkarır :D