Onur Saylak, yeni rolüyle beğenildi

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
634845826880479726.jpg

Tuba Büyüküstün'ün eşi Onur Saylak, ekrana Ağır Roman Yeni Dünya dizisi ile döndü.

Dizide bitirim kabadayı rolündeki Saylak, başarılı performansı ile beğeni topladı.

Sabah gazetesi tv eleştirmeni Yüksel Aytuğ ise Saylak'ın başka bir karakteri oynamasının daha iyi olabileceğini belirtiyor:

"Salih Jr.'ı (Tamer Tıraşoğlu) o mu oynasaydı ne?" diye geçirdim. Asıl merak ettiğim ise eski filmde Salih olarak izlediğimiz mütevazı görünümdeki sevgili Okan Bayülgen'den nasıl olup da Salih Jr. gibi bir vücut şampiyonunun peydahlanmış olduğuydu!"

Onur Saylak, dizide canlandırdığı Janti Metin'in tarzıyla da konuşulacağını belirterek 'Çok iyi giyindiğini iddia ediyor, en afilli abinin o olduğunu düşünüyor' dedi

Ağır Roman'ın En Dikkat Çeken Oyuncusu

634845826880479726.jpg

Tuba Büyüküstün'ün eşi Onur Saylak, ekrana Ağır Roman Yeni Dünya dizisi ile döndü.

Dizide bitirim kabadayı rolündeki Saylak, başarılı performansı ile beğeni topladı.

Sabah gazetesi tv eleştirmeni Yüksel Aytuğ ise Saylak'ın başka bir karakteri oynamasının daha iyi olabileceğini belirtiyor:

"Salih Jr.'ı (Tamer Tıraşoğlu) o mu oynasaydı ne?" diye geçirdim. Asıl merak ettiğim ise eski filmde Salih olarak izlediğimiz mütevazı görünümdeki sevgili Okan Bayülgen'den nasıl olup da Salih Jr. gibi bir vücut şampiyonunun peydahlanmış olduğuydu!"
Onur Saylak, dizide canlandırdığı Janti Metin'in tarzıyla da konuşulacağını belirterek 'Çok iyi giyindiğini iddia ediyor, en afilli abinin o olduğunu düşünüyor' dedi

Sahsen ben de begendim Onur Saylak'in dizideki performansini..

hepsi dikkat çekiyor ünlü oyuncularla doldurmuşlar ama diziden hayır yok...

Ana konuyu mu begenmedin Selimestere ?

konuyu beğenmedim .. daha önce çeşitli rollerde tanıdığımız sanatçıların yeni rolleri yakışmamış..

hele sumru yavrucuk o rolde hiç olmamış daha 3 ay önce ki rolüyle hafızalarda çok aykırı tiplemeler var.. beni sarmadı dizi ..

konuyu beğenmedim .. daha önce çeşitli rollerde tanıdığımız sanatçıların yeni rolleri yakışmamış..

hele sumru yavrucuk o rolde hiç olmamış daha 3 ay önce ki rolüyle hafızalarda çok aykırı tiplemeler var.. beni sarmadı dizi ..

Sumru Yavrucuk'u ben de farkli bir rolde beklerdim baska bir dizide açikcasi..

Ben en çok Tina rolünü canlandıran Sumru Yavrucuk ile Zehir Ahu rolünü canlandıran Özge Özpirinççi'yi beğendim , ama Kara Leyla (Nesrin Cevadzade) da iyi :)

bence haber ısmarla olmuş gibi. onur saylak burdaki rolün aynısını gönülçelenin başında çatlagımsız yapımcı rolünde oynadı tabi tipi farklıydı. onur saylak sonbahar filiminden buyana yerinde sayıyor bence . zaten sonbaharda ödül aldıben zannetim süper bir oyuncu geliyor ama durdu. sonbahardaki oyunculuguna yakın gönülçelende çıkardı ondan sonra gerileme devri başladı hele nurgülle oynadıgı dizi neydi öyle ya berbat bir oyunculugu vardı

- - - Ekleme - - -

özge özpirinçi bencede ene iyisiydi dizinin . daha önce hem iyilik meleği rollerde oynuyordu ve hep aynı oynuyordu bir oyunculuk görememiştik . cesaretin var mı aşka dzisinde döktürmüştü halbu ki. neyse kendisine uygun rol yapabileceği bir rol bulmuş oldu

Onur'un Gönülçelen'de oynadığı rolle Ağır Roman'da oynadığı karakterin arasında dağlar kadar fark var bence
Ayrıca Ağır Roman'ın başrolünde olan Tamer Tıraşoğlu başrolün ağırlığını kaldıramamış anca kameraya poz veriyo :D

yaw dream bari sen deme bari.. ne diyorum göülçelenin başında levent rolü vurdum duymaz hafif sarkastiktikti sonra rolü değişti sert ve jön rolüne döndü. ben ilk halindeki oynayışıyla agır romandaki oynayışı aynı.istersen dön izle gönülçelemim ilk 3 bölümünü