Onur Saylak ‘Kuzgun’da!

Sen de ikna olduysan görev tamamlandı. ✅ Valla ne mübarek adammış gelir gelmez forumdan 3 kişiye diziyi izleme kararı aldırdı.

Bize ek olarak @turkuazz ve sonradan @ozgur2113 de izlemişti.

Sen izliyor muydun.

Reactions: Bully and Aserat
Sen de ikna olduysan görev tamamlandı. ✅ Valla ne mübarek adammış gelir gelmez forumdan 3 kişiye diziyi izleme kararı aldırdı.

Sen izliyor muydun.
Denk geldikçe, tamamen değil.
Youtube'da birkaç sahnesine bakmıştım. Vaktim olsa düzenli olarak izlerdim, fena bir iş gibi durmuyor, benim tüm diziler hakkında iyi kötü bir fikrim olur.
Bora'yı @Çiğdem den duymuştum, o geberdiğine göre bu Ferman ön plana çıkacak o zaman

Reactions: Aserat
Yıllar sonra bile olsa müsait olduğun bir vakitte mutlaka tamamını izle çünkü gerçekten kaliteli ve sürprizlerle dolu bir dizi.
O zaten sezon finalinden önce gebermişti ve Ferman ismi uzun zamandır geçiyordu o yüzden bekliyorduk böyle bir haberi.

Reactions: Bully
Tamam bakarız.
Ocak'a kadar yayından kaldırılmaz umarım.

Seçim çok iyi olmuş

Sen izliyor muydun.
Kaç bölümdür bekliyorduk Ferman’ı sağlam bir isim geldi sonunda
Kadrodan bir sürü isim çıktı sezon bazında ben de gelecek isimleri merakla bekliyordum. Rıfat, Bora ve Behram’ın yerini dolduracak bir isim Onur Saylak

Aslında Bora gibi az tanınmış biri gelir diye korkmuştum ama böyle birkaç sağlam takviye daha lazım diziye

Zaten basın bülteninde şöyle yazılmış yani başka isimler de dahil olacak büyük ihtimalle.

Eylül ayında seyircisi ile buluşmaya hazırlanan ‘Kuzgun’, kadroya dahil olan dikkat çekici ve başarılı oyuncularıyla sezona iddialı girecek.

Gerçi Onur Saylak da tek başına yetti. Çarpışma zamanındaki gibi TT oldu. En son bu tarz bir yükselmeyi Osman Sonant'ın UTC'ye dahil olduğu haberi çıkınca görmüştüm inşallah sonları benzemez.

Reactions: Özgür
Reactions: Aserat and cookies