Sen de ikna olduysan görev tamamlandı. ✅ Valla ne mübarek adammış gelir gelmez forumdan 3 kişiye diziyi izleme kararı aldırdı.
Sen izliyor muydun.Harika takviye olmuş, Veli Cevher 1 numaradır Ay Yapım elinden kaçırmak istememiş tabii adamı, Çukur'a gitmesi yönünde bir istek vardı ama orda çok karakter var, Kuzgun'da yapar şovunu Dizinin reytingleri yükselir tabii umarım, sezon finali düşük almıştı hatırladığım kadarıyla.
Kuduran sensin. Burcu'yla karşılıklı çatlatacaklar seni.Kudur kuduruk
Aaa vlla birden heyecanla bekledim dizi konumuna girdi @xemrexxx @BullySen de ikna olduysan görev tamamlandı. ✅ Valla ne mübarek adammış gelir gelmez forumdan 3 kişiye diziyi izleme kararı aldırdı.
Bize ek olarak @turkuazz ve sonradan @ozgur2113 de izlemişti.
Sen izliyor muydun.
Aslında bu transferi beklemeyip bölümleri izleseydin yine aynı konuma gelecekti ama inat ettin.
Denk geldikçe, tamamen değil. Youtube'da birkaç sahnesine bakmıştım. Vaktim olsa düzenli olarak izlerdim, fena bir iş gibi durmuyor, benim tüm diziler hakkında iyi kötü bir fikrim olur. Bora'yı @Çiğdem den duymuştum, o geberdiğine göre bu Ferman ön plana çıkacak o zamanSen de ikna olduysan görev tamamlandı. ✅ Valla ne mübarek adammış gelir gelmez forumdan 3 kişiye diziyi izleme kararı aldırdı.
Sen izliyor muydun.
Yıllar sonra bile olsa müsait olduğun bir vakitte mutlaka tamamını izle çünkü gerçekten kaliteli ve sürprizlerle dolu bir dizi. O zaten sezon finalinden önce gebermişti ve Ferman ismi uzun zamandır geçiyordu o yüzden bekliyorduk böyle bir haberi.Denk geldikçe, tamamen değil. Youtube'da birkaç sahnesine bakmıştım. Vaktim olsa düzenli olarak izlerdim, fena bir iş gibi durmuyor, benim tüm diziler hakkında iyi kötü bir fikrim olur. Bora'yı @Çiğdem den duymuştum, o geberdiğine göre bu Ferman ön plana çıkacak o zaman
Tamam bakarız. Ocak'a kadar yayından kaldırılmaz umarım.Yıllar sonra bile olsa müsait olduğun bir vakitte mutlaka tamamını izle çünkü gerçekten kaliteli ve sürprizlerle dolu bir dizi. O zaten sezon finalinden önce gebermişti ve Ferman ismi uzun zamandır geçiyordu o yüzden bekliyorduk böyle bir haberi.
5. bölümdeyim @ÇiğdemYıllar sonra bile olsa müsait olduğun bir vakitte mutlaka tamamını izle çünkü gerçekten kaliteli ve sürprizlerle dolu bir dizi. O zaten sezon finalinden önce gebermişti ve Ferman ismi uzun zamandır geçiyordu o yüzden bekliyorduk böyle bir haberi.
Döneeeeeekk@Forumdash @Yiğitt Bora öldü diyip hevesimi kaçırmışlardı ikinci sezona heves etmediğim için diziye devam edememiştim 7.bölümdeyim sanırım Yeri dolmuş ozaman kalan bölümleri tamamlarım @Bully
Ecünnünün kafasını koparsın da görKuduran sensin. Burcu'yla karşılıklı çatlatacaklar seni.
Kaç bölümdür bekliyorduk Ferman’ı sağlam bir isim geldi sonunda Kadrodan bir sürü isim çıktı sezon bazında ben de gelecek isimleri merakla bekliyordum. Rıfat, Bora ve Behram’ın yerini dolduracak bir isim Onur SaylakSen de ikna olduysan görev tamamlandı. ✅ Valla ne mübarek adammış gelir gelmez forumdan 3 kişiye diziyi izleme kararı aldırdı.
Sen izliyor muydun.
Zaten basın bülteninde şöyle yazılmış yani başka isimler de dahil olacak büyük ihtimalle.Kaç bölümdür bekliyorduk Ferman’ı sağlam bir isim geldi sonunda Kadrodan bir sürü isim çıktı sezon bazında ben de gelecek isimleri merakla bekliyordum. Rıfat, Bora ve Behram’ın yerini dolduracak bir isim Onur Saylak
Aslında Bora gibi az tanınmış biri gelir diye korkmuştum ama böyle birkaç sağlam takviye daha lazım diziye
Eylül ayında seyircisi ile buluşmaya hazırlanan ‘Kuzgun’, kadroya dahil olan dikkat çekici ve başarılı oyuncularıyla sezona iddialı girecek.
Zaten izledim diziydi sende Çukura dön @xemrexxxDöneeeeeekk
Aslında bu transferi beklemeyip bölümleri izleseydin yine aynı konuma gelecekti ama inat ettin.
5. bölümdeyim @Çiğdem
@Forumdash İle oyuncu değişikliği yaptık ben döndüm bu haberi alıncada o bırakacakHarika seçim, sürpriz bekliyordum diziden zaten. Gelsin yeni sezon.
Emrah dönmeden aslaZaten izledim diziydi sende Çukura dön @xemrexxx
Çarpışmada sattın zibidini halaEmrah dönmeden asla
Ne satması beÇarpışmada sattın zibidini hala