İlgi göstermiyorsjn ki haklı
Yoo aile fotomuza kendini eklemişti ortamıza abicimde onu ortamızdan almısİlgi göstermiyorsjn ki haklı
Çocukken. De kuduruk muş 😱 @Forumdash @Angelica @serhatt @alperuzCine5 hattını arıyordum ben çocukken
Şaşırmadım.
Ben de aynı yorumu yapmıştım diğer adamdan bile kötü bir tercih bence, ne mana?Koriş için bakarız yaa ben İlkerin sunumunu çok yapmacık buluyordum ve Mehmet Ali beyin yerini burda kimse dolduramıyordu korişe bakalım ne yapacak ve @Yiğitt gelse duyup @Forumdash @Bully @mrt-06
Yeni fotoşop yapacam cevabı verilecek.İlgi göstermiyorsjn ki haklı
Siz karşılıklı atışın @Forumdash En son yapılanı koyarım öyle öyle değişir yeterkı birbiriniz yerine başka şey eklemeyin @sokak sanatiBen de aynı yorumu yapmıştım diğer adamdan bile kötü bir tercih bence, ne mana?
Yeni fotoşop yapacam cevabı verilecek.
Siz karşılıklı atışın @Forumdash En son yapılanı koyarım öyle öyle değişir yeterkı birbiriniz yerine başka şey eklemeyin @sokak sanati
Aile içi çatışma var. Biz @alperuz ile çekirdek çitliyoruz izlerken
Farklı pozlar veriyoruz @Ahmed @eskici @kerem canları sıkılmasın diye @mrt-06 @Forumdash @serhatt @xemrexxxSiz karşılıklı atışın @Forumdash En son yapılanı koyarım öyle öyle değişir yeterkı birbiriniz yerine başka şey eklemeyin @sokak sanati
Bazen söylicem kişiyi alıntı etmeyi unutuyorumSen iyice kendini kaybettin. Kendinden alıntı yapıp kendine cevap vermek nedir. Bunadın iyice @xemrexxx
@serhatt @xemrexxx @Forumdash @ÇiğdemAile içi çatışma var. Biz @alperuz ile çekirdek çitliyoruz izlerken