- Reaksiyon puanı
- 79,449
- Puanı
- 1,060
Sen banlanmazsan ben hiç banlanmamBanlıcaz seni![]()
Sen banlanmazsan ben hiç banlanmamBanlıcaz seni![]()
Ölmemişsin yine.Kesssd
Ölmemişsin yine.![]()
Nerde anam o günlerZor o iş![]()
Yemekteyiz özlediği için izlendi diye buda kendini sunucu sandı ya bee
Mali'nin enerjik sunumuyla özlenen Çarkıfelek'i senin o dönük hallerin kurtarır mı? Fiyasko yaşanacak yine![]()
@xemrexxx ne diyor ayol bu![]()
Koriş için bakarız yaa ben İlkerin sunumunu çok yapmacık buluyordum ve Mehmet Ali beyin yerini burda kimse dolduramıyordu korişe bakalım ne yapacak ve @Yiğitt gelse duyupBence de. İlk sezon çok iyiydi ama 2.sezon Zuhal karşısında çöktü program. Hani Seda gelince çöktü diyorlar ama Onur'un son zamanlarında program iyi reyting almıyordu.
Bu adam garip bir şekilde kendini gündüz kuşağına hapsetti yine dizilerle devam edebilir![]()
Gıcıgım bu herife nesini izlimKoriş için bakarız yaa ben İlkerin sunumunu çok yapmacık buluyordum ve Mehmet Ali beyin yerini burda kimse dolduramıyordu korişe bakalım ne yapacak ve @Yiğitt gelse duyup@Forumdash @Bully @mrt-06
Showdaki programı gibi bunu da batırırKoriş için bakarız yaa ben İlkerin sunumunu çok yapmacık buluyordum ve Mehmet Ali beyin yerini burda kimse dolduramıyordu korişe bakalım ne yapacak ve @Yiğitt gelse duyup@Forumdash @Bully @mrt-06
Saçmalık işte .ss
Max 1 bölüm bakma süresi veriyorum sana. 2 hafta sıkılırsın aha buraya yazdım.Koriş için bakarız yaa ben İlkerin sunumunu çok yapmacık buluyordum ve Mehmet Ali beyin yerini burda kimse dolduramıyordu korişe bakalım ne yapacak ve @Yiğitt gelse duyup@Forumdash @Bully @mrt-06
Çok iyi seçilmiş sunucu bu seferKoriş için bakarız yaa ben İlkerin sunumunu çok yapmacık buluyordum ve Mehmet Ali beyin yerini burda kimse dolduramıyordu korişe bakalım ne yapacak ve @Yiğitt gelse duyup@Forumdash @Bully @mrt-06
Çok iyi seçilmiş sunucu bu seferhostes kız da senin gibi safoz
![]()
Çok devamllı bilmiyorumda koriş belki bir farklı hava getirirMax 1 bölüm bakma süresi veriyorum sana. 2 hafta sıkılırsın aha buraya yazdım.![]()
@xemrexxx hattına bakacan işte anlaşıldıÇok devamllı bilmiyorumda koriş belki bir farklı hava getirir![]()
Senin hat 900 lüymüş@xemrexxx hattına bakacan işte anlaşıldı![]()
2000lerde kaldı o artıkSenin hat 900 lüymüş![]()
Olmaz kıskanırım şımartma bunlarıOyun izliyoruz senlede cnm![]()
![]()
![]()
2000lerde kaldı o artık![]()
Cine5 hattını arıyordum ben çocukkenSenin hat 900 lüymüş![]()