en sonunda siz ikinizi evlendiricem artık geceleri yatakta pişti oynarsınız@Forumdash da bu nikah günü kalpten gider zaten bir taşla 3 kuş
![]()
en sonunda siz ikinizi evlendiricem artık geceleri yatakta pişti oynarsınız@Forumdash da bu nikah günü kalpten gider zaten bir taşla 3 kuş
![]()
![]()
Biz anca pijama partisi yaparız
amaç da o zaten siz iki edepsize ömür boyu ceza
ayyy ne güzel olur bacım
ayyy ne güzel olur bacım![]()
@xemrexxx de tek başına otursun kıskansınamaç da o zaten siz iki edepsize ömür boyu ceza![]()
aaaa @serhatt ı bile nasıl hemen kocası olarak kabul etti 😱 😱 demek ki yaşadığı yokluk @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai ve @xBUGRAx in toplamından fazla
Kız arkadaşım olarak diyorum beeaaaa @serhatt ı bile nasıl hemen kocası olarak kabul etti 😱 😱 demek ki yaşadığı yokluk @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai ve @xBUGRAx in toplamından fazla@Forumdash @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @vadikızı
Biliyoruz siz evlenirseniz doğuran Serhat olur o biyiklarinla sen doğuracak değilsin
gebersin geberesice
Sisterız biz algı yapma yırtarım ağzınıaaaa @serhatt ı bile nasıl hemen kocası olarak kabul etti 😱 😱 demek ki yaşadığı yokluk @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai ve @xBUGRAx in toplamından fazla@Forumdash @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @vadikızı
Allah öyle yaratmış napalım ayollBiliyoruz siz evlenirseniz doğuran Serhat olur o biyiklarinla sen doğuracak değilsin![]()
tam desterenin geleceği güne düğününüzü hazırlıyorum @serhatt la
Acundan kaçmış işte kepenkleri yakında indirir'Yemekteyiz'den ayrılıp yeni yemek formatı yapması?Bir sorun mu var demeden edemiyorum...
Aaa oda gelir düğünüme değildetam desterenin geleceği güne düğününüzü hazırlıyorum @serhatt laböylece fok balığı üzüntüden gaz çıkarmaya baŞLayacak düğün salonunun kapısını kilitlerim hepiniz kokudan zehirlenip ölürsünüz
@Forumdash @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Yiğitt @Aserat @ozmoturk
o kendi tipsizliğine baksın önce
SEVE SEVE
tam desterenin geleceği güne düğününüzü hazırlıyorum @serhatt laböylece fok balığı üzüntüden gaz çıkarmaya baŞLayacak düğün salonunun kapısını kilitlerim hepiniz kokudan zehirlenip ölürsünüz
@Forumdash @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Yiğitt @Aserat @ozmoturk