FF Online Listesinden Gizlenmek

bugün değiştirmiştin işte boşuna çabalama
radarıma yakalandın
Haberim bile yoktu, değiştirseydim değiştirdim derdim. Ne var bunda? Ben zaten gizlenen biriyim genelde.

Ki bu ne işe yarıyor ben hala anlamadım.

Reactions: Dosi
Haberim bile yoktu, değiştirseydim değiştirdim derdim. Ne var bunda? Ben zaten gizlenen biriyim genelde.

Ki bu ne işe yarıyor ben hala anlamadım.
Daha da gizemli olmana yarıyor o
sevmediğin kişiler (eğer yönetimde değilse) senin eşsiz kıymetli yorumlarını anca konularda denk gelebilirse görür
tüm olay bu yani
ama hiç bir sey 100% gizemli değildir. Sana kafayı iyi yada kötü şekilde takmış biri bir tıklamayla nerelerde ne yazmışsın görür zaten

Reactions: kerem
Bende önemli bir şey sandım, gereksiz bir şeymiş bu.

Bilmez miyim, çok da belli ediyorlar kendilerini. Tek bir mesajımı en az 50 kişi okuyordur.

Ben her yerde online yim

Herkesi çağır şeffaflığa, kaliteye, gizlenmenin kimseye coolluk katmadığını anlat.
Seni aramıza çektik, @MEnes biraz gizlilik nasıl onu tadıp dönecek aramıza. Ben de döndüm. Diğerleri şimdilik umutsuz vaka
Yalnız MEnes'te bana inat edip gizlenmişti

Reactions: Yiğitt and MEnes
Seni aramıza çektik, @MEnes biraz gizlilik nasıl onu tadıp dönecek aramıza. Ben de döndüm. Diğerleri şimdilik umutsuz vaka
Yalnız MEnes'te bana inat edip gizlenmişti
Benim neler yapacağımı bazen ben bile kestiremiyorum, o yüzden kesin olarak dönüp dönmeyeceğimi zaman gösterecek...

Benim neler yapacağımı bazen ben bile kestiremiyorum, o yüzden kesin olarak dönüp dönmeyeceğimi zaman gösterecek...
Sen online olana kadar günde 1 tane havadan diss atacağım sana

Reactions: MEnes
Yok ben iyiyim böyle
Yeni üyeleri bile bezdirdim

Deniz'in profilinden başka yerde gezinmeyen@Tuvvbağ benden dolayı üst düzey gizliliğe bürünmüş
(Etiketi bilerek olmamış olmasını sağladım, fazla rahatsız etmiyeyim
)

İşin kötüsü onun profilinde yazmış olduğum mesajımı görememek (sınır atmışta
ah ah şimdi yeşil olmayi daha bi istiyorum
) (hoş üyemiz onuda silmiştir, sadece basit sorular sormuştum tanışma adına halbuki
)

aman hepiniz gizlenin 😡 bir numarası kalmıyor böyle. Bende küsüp gideceğim en sonunda

Gizli kalmayı bırakın, söz bulaşmam size

@MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @xemrexxx @alperuz @Turkuazz @Forumdash @Aserat @The_Erinch @serhatt @Silinmiş Üye @dreamy

Uğraşma artık rahat bırak insanları bacım

Nasıl yani, modlar görüyor mu herkesin çevrimiçi durumunu? 😳
herhalde yani. Boşuna mesajda yeşil olmayı sırf bundan dolayı istiyorum demedim. Tüy bitti dilimde size sadece favoriler göremiyor demekten

Sen istediğin kadar gizlen. Onlara işlemiyor

Eh artık bize görüme vaktin geldi

Reactions: blacklion
Sakın öyle bir şey yapma
Aslında başladım bile. Sadece geldiğimde çok konuşkan olduğum için hissettirmeyebiliyorum

Benim aktifliğimin çok olması herzaman konu açma veya bir etkinlikte yer almamdan dolayı oluyordu. Sorumluluk hisettiğim için foruma baya vakit harcıyorum ama artık sorumluluk duyacağım bir etkinlik veya benden konu açma beklentileri yok. Haliyle benimde aktifliğim azaliyor ama foruma girincede girmediğim günlerin acısını çıkartıyorum

Reactions: serhatt
tabiki görmek zorundalar. Gizlediğin profilde veya konularda kural dışı hareketlerini görmeleri gerekir
Adı üstunde mod, sorumluluklari var. Onların görevi sadece konu açıp konu taşıma ve silme değil. Forumda huzuru sağlayacak önlemler almalilar ve bu da herkesin mesajlarına ulaşılmasi demek oluyor. Bizde konu acıp canlandıruyoruz forumu ama onlarin özelliği konulardaki ayarlardaki erişimleri fazla artı bize ceza vermeleri

Reactions: blacklion