Diğer Olympus 1. Sezon Yorumları

3.sezonu dedim

Tamam ben buna bakarım senin için
Bu dizide zeus , pegasus var mı ?
hepsi var hepsi pegasus u oktavyusu zeusu marcusu delfinası pompişi ne ararsan mevcut
şeyini sallasan bir mitolojik tanrıya ya da tanrıçaya çarpıyor hiç boş yok
)

hepsi var hepsi pegasus u oktavyusu zeusu marcusu delfinası pompişi ne ararsan mevcut
şeyini sallasan bir mitolojik tanrıya ya da tanrıçaya çarpıyor hiç boş yok
)
Heh iyi bari
aslında çok iyi konu bulmuşlar keşke kanalı daha iyi olsa efsane bir dizi olabilirdi ://

Heh iyi bari
aslında çok iyi konu bulmuşlar keşke kanalı daha iyi olsa efsane bir dizi olabilirdi ://
efsane bir dizi çekmek içinde masrafı çok yapmak lazım
o gün bu dizi için demiştim keşke bir rome dizisi kadar kaliteli olsa demiştim sonra kimdi sanırım gülbamya @xemrexxx idi
şöyle demişti rome için harcanan milyonlarca dolardan dolayı dizi fazla uzamadı demişti

yani o kadar aşırı masraf yapmaya cesaret edememişlerdir ya tutmazsa dizi onca para çöpe giderdi ama bu tarz dizilerde öyle bir sorun yok masrafı kurtarır her şekilde
)

@xemrexxx @destere henüz izlemedim ama tüm yorumlar çok kötü geldiği için türkçe alt yazı çevirisi yapılmayacakmış artık bu diziye dizibox sitesidnen şöyle bir yazı paylaışmıl alt yazı olmayacakmıs diziye 😱😱😱

Diziye yapılan 30 küsür yorumun neredeyse tamamının olumsuz olmasından ötürü, dizinin bundan sonra ki bölümlerinin çevirisi Dizibox ekibi tarafından yapılmayacaktır. Genel altyazı sitelerinde gönüllü çevirisi yapılırsa eklenecektir bilginize...

Ilk tefa öyle bir açıklama duyuyorum emin misin
şu açıklamayı yapmışlar

Diziye yapılan 30 küsür yorumun neredeyse tamamının olumsuz olmasından ötürü, dizinin bundan sonra ki bölümlerinin çevirisi Dizibox ekibi tarafından yapılmayacaktır. Genel altyazı sitelerinde gönüllü çevirisi yapılırsa eklenecektir bilginize...

Demek ki dizi baya kötüymüş ki altyazı bile yapmıyorlar

@xemrexxx tek başına izler bu gidişle

IMDb puanı 4.2 maşallah rekora koşuyor.
altın uhududuya aday olacaktır ama yinede diziyi seviyoruz

alt yazı yapılmayacakmıs artık dizibox sitesinden tüm herkes eleştirdiği için
aslında dizibox ekibi kafayı çalıştırmıyor , bu dizi bunca eleştiri aldığna göre çok izleniyor demektir ben olsam aksine yayınlamaya devam ederim o izlemeyeceğim diye yapılan yorumların sahipleri eminim diziyi takip etmeyi bırakmayacaklardır

Ilk tefa öyle bir açıklama duyuyorum emin misin
sen ilk bölümünü izle kanma denilenlere
kendin karar ver

vlla cnm benim bütün hevesim kırıldı izlemicem zaten artık çeviri bile yapılmıcakmıs nasıl izlicezki

vlla cnm benim bütün hevesim kırıldı izlemicem zaten artık çeviri bile yapılmıcakmıs nasıl izlicezki
zaten izlememk için bahane arıyorsan yapacak bişey yok
bizde teklif var ısrar yok
ama çok şey kaçırıyorsun haberin olsun

ayoll çeviri olmayacaksa nasıl izleyecez cnm yoka ben fantastik dizi kaçırmam biliyorsun
ilk bölümünün çevirisi var ilk bölümü izle sonra ikinci bölümde artık başımızın çaresne bakarız olmazsa ben kendim çeviririm diziyi

Demek ki dizi baya kötüymüş ki altyazı bile yapmıyorlar

@xemrexxx tek başına izler bu gidişle
ayol nolmuş çyle bence tüm sorun ipli oğlanın ipi kıza verip kendini kırbaçlatırrımaması bu durumda çiğdem türü fantezilerini karşılayamamış kötü demiştir diziye..ss

ayol nolmuş çyle bence tüm sorun ipli oğlanın ipi kıza verip kendini kırbaçlatırrımaması bu durumda çiğdem türü fantezilerini karşılayamamış kötü demiştir diziye..ss
belki ipli oğlanın doğal ipi yoktur o yüzden ipçik kullanıyordur
)

Diziye göz gezdirdimde biraz efektler iğrenç ötesi olmuş, başlayasım vardı ama efektleri görünce vazgeçtim