hepsi var hepsi pegasus u oktavyusu zeusu marcusu delfinası pompişi ne ararsan mevcut şeyini sallasan bir mitolojik tanrıya ya da tanrıçaya çarpıyor hiç boş yok )3.sezonu dedim
Tamam ben buna bakarım senin için
Bu dizide zeus , pegasus var mı ?
hepsi var hepsi pegasus u oktavyusu zeusu marcusu delfinası pompişi ne ararsan mevcut şeyini sallasan bir mitolojik tanrıya ya da tanrıçaya çarpıyor hiç boş yok )3.sezonu dedim
Tamam ben buna bakarım senin için
Bu dizide zeus , pegasus var mı ?
Heh iyi bari aslında çok iyi konu bulmuşlar keşke kanalı daha iyi olsa efsane bir dizi olabilirdi ://hepsi var hepsi pegasus u oktavyusu zeusu marcusu delfinası pompişi ne ararsan mevcut şeyini sallasan bir mitolojik tanrıya ya da tanrıçaya çarpıyor hiç boş yok )
efsane bir dizi çekmek içinde masrafı çok yapmak lazım o gün bu dizi için demiştim keşke bir rome dizisi kadar kaliteli olsa demiştim sonra kimdi sanırım gülbamya @xemrexxx idi şöyle demişti rome için harcanan milyonlarca dolardan dolayı dizi fazla uzamadı demiştiHeh iyi bari aslında çok iyi konu bulmuşlar keşke kanalı daha iyi olsa efsane bir dizi olabilirdi ://
ilk bölümü izledim
@destere lik
cyclops varidi öldü gitti garibim
@Çiğdem- için
adı lanetli parlak var adını söyleyen taş oluyormuş inşallah çiğdem de söyler
favori karakterim
kraliçe kadın saft,irik oğlunu ordunun başına getirdi
sevgilisini ve korumasını öldürdü kılıfına uygun şekilde
generalleri ve rahibi dize getirdi
@xemrexxx @destere henüz izlemedim ama tüm yorumlar çok kötü geldiği için türkçe alt yazı çevirisi yapılmayacakmış artık bu diziye dizibox sitesidnen şöyle bir yazı paylaışmıl alt yazı olmayacakmıs diziye 😱😱😱1x1. Bölüm
ilk bölüm güzel başladı kesinlikle cw dizilerinden daha farklı takip edeceğim diziyi )
@xemrexxx nin ipli oğlanının dev cyclops unşeyi kadar boyu var ) cuylopsu sevdim ama uçurumdan attılar
yine kraliçe medea çok etkili bir karakter kraliçeyi sevdimgeneral dion u zehirleyip pallas adlı kayınçosunuda devre dışı bırakan medea oğlancığı lykos u tahtın varisi olarak yetiştirmeye çalışıyor ama asıl kral aegeus un ilk oğlu ipli oğlanmış aynı zamanda ipli oğlancık içinde kutsal sözcüğü taşıyormuş bakalım medea ya rağmen iktidarı ele geçirecekmi ipçik kafa )
hele kahin kadını daha çok sevdim birde gaia çukurununüstünde kehanette bulunurken etekler fora olsun diye epey bir dua ettimde etekler havalanmadı yazık oldu düşlerime
@Çiğdem- in cw ergenlerinden daha ciddi duruyor başoğlan karakteri .. dizi güzel başladı herkese tavsiye ediyorum ilk bölümüne bakın sonra devam edip etmemeye karar verin
devler periler şeytanlar milattan önce 2000 li yıllara ait antik yunan döneminden güzel manzaralar var
@cevaa @vadikızı @MelankoliK @gundix123 @gözlemci @yatutarsa @sürgünüm @OzaN @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06
alt yazı yapılmayacakmıs artık dizibox sitesinden tüm herkes eleştirdiği için@destere ugursuzlugun değdi diziye.sss
Ilk tefa öyle bir açıklama duyuyorum emin misinalt yazı yapılmayacakmıs artık dizibox sitesinden tüm herkes eleştirdiği için
şu açıklamayı yapmışlarIlk tefa öyle bir açıklama duyuyorum emin misin
Demek ki dizi baya kötüymüş ki altyazı bile yapmıyorlarşu açıklamayı yapmışlar
Diziye yapılan 30 küsür yorumun neredeyse tamamının olumsuz olmasından ötürü, dizinin bundan sonra ki bölümlerinin çevirisi Dizibox ekibi tarafından yapılmayacaktır. Genel altyazı sitelerinde gönüllü çevirisi yapılırsa eklenecektir bilginize...
altın uhududuya aday olacaktır ama yinede diziyi seviyoruzIMDb puanı 4.2 maşallah rekora koşuyor.
aslında dizibox ekibi kafayı çalıştırmıyor , bu dizi bunca eleştiri aldığna göre çok izleniyor demektir ben olsam aksine yayınlamaya devam ederim o izlemeyeceğim diye yapılan yorumların sahipleri eminim diziyi takip etmeyi bırakmayacaklardıralt yazı yapılmayacakmıs artık dizibox sitesinden tüm herkes eleştirdiği için
sen ilk bölümünü izle kanma denilenlere kendin karar verIlk tefa öyle bir açıklama duyuyorum emin misin
vlla cnm benim bütün hevesim kırıldı izlemicem zaten artık çeviri bile yapılmıcakmıs nasıl izlicezkialtın uhududuya aday olacaktır ama yinede diziyi seviyoruz
aslında dizibox ekibi kafayı çalıştırmıyor , bu dizi bunca eleştiri aldığna göre çok izleniyor demektir ben olsam aksine yayınlamaya devam ederim o izlemeyeceğim diye yapılan yorumların sahipleri eminim diziyi takip etmeyi bırakmayacaklardır
sen ilk bölümünü izle kanma denilenlere kendin karar ver
zaten izlememk için bahane arıyorsan yapacak bişey yok bizde teklif var ısrar yok ama çok şey kaçırıyorsun haberin olsunvlla cnm benim bütün hevesim kırıldı izlemicem zaten artık çeviri bile yapılmıcakmıs nasıl izlicezki
ayoll çeviri olmayacaksa nasıl izleyecez cnm yoka ben fantastik dizi kaçırmam biliyorsunzaten izlememk için bahane arıyorsan yapacak bişey yok bizde teklif var ısrar yok ama çok şey kaçırıyorsun haberin olsun
ilk bölümünün çevirisi var ilk bölümü izle sonra ikinci bölümde artık başımızın çaresne bakarız olmazsa ben kendim çeviririm diziyiayoll çeviri olmayacaksa nasıl izleyecez cnm yoka ben fantastik dizi kaçırmam biliyorsun
@xemrexxx @destere henüz izlemedim ama tüm yorumlar çok kötü geldiği için türkçe alt yazı çevirisi yapılmayacakmış artık bu diziye dizibox sitesidnen şöyle bir yazı paylaışmıl alt yazı olmayacakmıs diziye 😱😱😱
Diziye yapılan 30 küsür yorumun neredeyse tamamının olumsuz olmasından ötürü, dizinin bundan sonra ki bölümlerinin çevirisi Dizibox ekibi tarafından yapılmayacaktır. Genel altyazı sitelerinde gönüllü çevirisi yapılırsa eklenecektir bilginize...
ayol nolmuş çyle bence tüm sorun ipli oğlanın ipi kıza verip kendini kırbaçlatırrımaması bu durumda çiğdem türü fantezilerini karşılayamamış kötü demiştir diziye..ss
belki ipli oğlanın doğal ipi yoktur o yüzden ipçik kullanıyordur )ayol nolmuş çyle bence tüm sorun ipli oğlanın ipi kıza verip kendini kırbaçlatırrımaması bu durumda çiğdem türü fantezilerini karşılayamamış kötü demiştir diziye..ss