Diğer Olympus 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Yunan mitolojisinden esinlenerek hazırlanan Syfy dizisi Olympus geçtiğimiz akşam yayın hayatına başladı.

Diziyle ilgili yorumları sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

olympus-syfy.jpg

İzlemeye değmeyecek bir dizi bence ama deneyin bakalım. :):)
başta hemen diziyi dışlamamak lazım:) belki dışı bişeye benzemiyor ama konuya dalarsak saracaktır bizi :) yalnız afişteki felix kılıklı oğlancık diziye olan olumlu yaklaşımımı baltalıyor gerçi fekat lakin güzelde çıkabilir belli olmaz :)

fragman bir harikaymış sanki vikingsler dizisi mübarek :)

@sürgünüm @yatutarsa ve @sokak sanati nıda ekleyelim :)

@cevaa senlik sahnelerde var :))

Son düzenleme:
başta hemen diziyi dışlamamak lazım:) belki dışı bişeye benzemiyor ama konuya dalarsak saracaktır bizi :) yalnız afişteki felix kılıklı oğlancık diziye olan olumlu yaklaşımımı baltalıyor gerçi fekat lakin güzelde çıkabilir belli olmaz :)

fragman iyi gözüküyor,izlenilebilir.
Y.Dizi izlemeye başlayınca buna da bakarım :)

ilk bölümü izledim
@destere lik
cyclops varidi öldü gitti garibim

@Çiğdem- için
adı lanetli parlak var adını söyleyen taş oluyormuş inşallah çiğdem de söyler:A

favori karakterim
kraliçe kadın saft,irik oğlunu ordunun başına getirdi
sevgilisini ve korumasını öldürdü kılıfına uygun şekilde
generalleri ve rahibi dize getirdi

1x1. Bölüm

ilk bölüm güzel başladı kesinlikle cw dizilerinden daha farklı takip edeceğim diziyi :))

@xemrexxx nin ipli oğlanının dev cyclops un
şeyi kadar boyu var :)) cuylopsu sevdim ama uçurumdan attılar

yine kraliçe medea çok etkili bir karakter kraliçeyi sevdim :)
general dion u zehirleyip pallas adlı kayınçosunuda devre dışı bırakan medea oğlancığı lykos u tahtın varisi olarak yetiştirmeye çalışıyor ama asıl kral aegeus un ilk oğlu ipli oğlanmış aynı zamanda ipli oğlancık içinde kutsal sözcüğü taşıyormuş bakalım medea ya rağmen iktidarı ele geçirecekmi ipçik kafa :))

hele kahin kadını daha çok sevdim birde gaia çukurunun
üstünde kehanette bulunurken etekler fora olsun diye epey bir dua ettimde etekler havalanmadı yazık oldu düşlerime :)

@Çiğdem- in cw ergenlerinden daha ciddi duruyor başoğlan karakteri .. dizi güzel başladı herkese tavsiye ediyorum ilk bölümüne bakın sonra devam edip etmemeye karar verin :)

devler periler şeytanlar milattan önce 2000 li yıllara ait antik yunan döneminden güzel manzaralar var

@cevaa @vadikızı @MelankoliK @gundix123 @gözlemci @yatutarsa @sürgünüm @OzaN @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06

Son düzenleme:
Yunan mitolojisi severim Şimşek Hırsızı adlı kitabını okumuştum :) ilk bölüme bakarım Güzelse listeme eklerim :D

Fragman bilgisayar oyunu gibi hiç gerçekci değil. :)

1x1. Bölüm

ilk bölüm güzel başladı kesinlikle cw dizilerinden daha farklı takip edeceğim diziyi :))

@xemrexxx nin ipli oğlanının dev cyclops un
şeyi kadar boyu var :)) cuylopsu sevdim ama uçurumdan attılar

yine kraliçe medea çok etkili bir karakter kraliçeyi sevdim :)
general dion u zehirleyip pallas adlı kayınçosunuda devre dışı bırakan medea oğlancığı lykos u tahtın varisi olarak yetiştirmeye çalışıyor ama asıl kral aegeus un ilk oğlu ipli oğlanmış aynı zamanda ipli oğlancık içinde kutsal sözcüğü taşıyormuş bakalım medea ya rağmen iktidarı ele geçirecekmi ipçik kafa :))

hele kahin kadını daha çok sevdim birde gaia çukurunun
üstünde kehanette bulunurken etekler fora olsun diye epey bir dua ettimde etekler havalanmadı yazık oldu düşlerime :)

@Çiğdem- in cw ergenlerinden daha ciddi duruyor başoğlan karateri .. dizi güzel başladı herkese tavsiye ediyorum ilk bölümüne bakın sonra devam edip etmemeye karar verin :)

devler periler şeytanlar milattan önce 2000 li yıllara ait antik yunan döneminden güzel manzaralar var

@cevaa @vadikızı @MelankoliK @gundix123 @gözlemci @yatutarsa @sürgünüm @OzaN @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06
mitoloji bana göre değil :))

mitoloji bana göre değil :))
vikingslerde mitolojiktir azbuçuk vikings izleyen bunuda izler :)

Fragman bilgisayar oyunu gibi hiç gerçekci değil. :)
ilk bölümüne bak sonra karar ver fragmandan bir fok anlaşılmıyor fragmana kalsa diziye başlamazdım içerik çok kuvvetli :))

Yunan mitolojisi severim Şimşek Hırsızı adlı kitabını okumuştum :) ilk bölüme bakarım Güzelse listeme eklerim :D
listen kaç dizi alıyorduki :) içinden bir kaç tane çıkar bilgisayarın çökmesin :))

ilk bölümüne bak sonra karar ver fragmandan bir fok anlaşılmıyor fragmana kalsa diziye başlamazdım içerik çok kuvvetli :))

listen kaç dizi alıyorduki :) içinden bir kaç tane çıkar bilgisayarın çökmesin :))
orada mitolojiye pek girmiyorlar :) bu kadar mitoloji bizi bozar :D

İzleyenlere saygım sonsuz ama ben Syfy kanalının hiçbir dizini izlemem. :)