Yani @xBUGRAx daha iyi bilir ama kiminle konular olmuyor pek. Bir Vatan Şaşmaz'ın olayına denk gelmiştim.Ben bir ara açtığımda KO'daki Ayça vardı, annesini arıyordu?![]()
Ara sıra oluyor demek ki, kalsın şimdilik.Yani @xBUGRAx daha iyi bilir ama kiminle konular olmuyor pek. Bir Vatan Şaşmaz'ın olayına denk gelmiştim.![]()
@Forumdash ve @sokak sanati vardı o tayfadan galiba, başka kim vardı da sohbet edeceğiz?
Bu arada Esra Erol'la başladı.![]()
Ben de iş sebebiyle uğrayamam artık ama izdivaç olaydı netten bakardım bazı sahnelerine.Sabah programlarına pek hakim değilim. Bu sezon olamam buralarda.![]()
İzleyemedim.Seda milleti nasıl gaza getiriyor.Seri katil aramızda kadınlar pazardan dönerken tenhada yürümeyin diye bağırdı.
@mrt-06
İzleyemedim.Seda işini bilir de kanalın başını yakacak bence resmen pimi çekilmemiş bomba, Seda Sayan Show'da olanları hatırlıyor musun 4 günde 4 farklı skandal olmuştu.
![]()
Orda haklıydı tabii ki, @yatutarsa sen de hatırlarsın Seda Niran'a nasıl haddini bildirmişti Gülşen'e laf atınca.Niran Ünsal'la kavga etmişlerdi Seda haklıydı ama o olayda.![]()
Orda haklıydı tabii ki, @yatutarsa sen de hatırlarsın Seda Niran'a nasıl haddini bildirmişti Gülşen'e laf atınca.
Birde katili çıkarıp alkışlatmıştı.![]()
Yine yılan gibi soktun.Flash TV'den konuk transfer edersen öyle olur.![]()